|
|
|
|||||||
| Asparagas Haberler Yalandan kim ölmüş (: |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Mecazen com Adına Yemek Veriyorum Herkes DavetLimdir Buyrun Yemeği [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] - [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] - [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] Yapmıştır ![]() ![]() ![]() Lütfen Yemeği Yedikten Sonra BulaşıkLarı Yıkamaya Yardımcı Olunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() !Konu JustForTim3 tarafından (01-09-10 Saat 12:31 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
ayrı bi tabak neyin yokmuydu herkes aynı kaptanmı yicek :S
GEL - GiT lerimin sonuna geldim! Yol bitti ve en sonunda; GİT - meyi öğrendim! İçim kanaya kanaya güçlü olmayı, düşe kalka yere sağlam basmayı, yaşanan her şeyi sindirmeyi, kötülükleri kötüleri yok saymayı, devam etmeyi, büyümeyi, başarmayı yani eninde sonunda kendime GEL-meyi öğrendim ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
benim yağtığım yemekten ne hayır bekliyoruz
sağlık açısından yenmemesı daha ii olur
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() ![]() Bizde Ayrı Gayrı yok herkez Aynı Tabaktan yicek
|
|
|
|
|
#5 |
|
yemeği yapmadan önce ellerinizi yıkadınız mı bakiyim
![]()
|
|
|
|
#6 |
|
ne garip bişi yapmışınız öyle
değişik bi tadı var
|
|
|
|
#7 |
|
ben hatırlamıyorum yıkamışmıydım
![]()
Sayfalar ben, kederim kalemim,hüznüm mürekkebim oldu Ne üzerime yazılar yazılabildi,ne de üzerimdekiler silindi Yazılamayan sayfalara kendimi yazmaya çalıştım satırlar dolusu yazamadım yazılamadım!MixX Bu kız izdivaç için ne kötü bir cariyedir baby'ciğe |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Midem Bi Fena Oldu Şimdi Bak
![]() Neyse Yedik İçtik Allah Arttırsın Sofrayı da Kuran Kaldırsın
|
|
|
|
#9 |
|
O masayı öyle bırakmayın
|
|
|
|
|
#10 |
|
ekmek banıp yemeLi
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| adına, mecazencom, neyapakorg, veriyorum, yemek |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Hack Msn 100 De 100 Granti Veriyorum | thebossturk | Antivirüs ve Güvenlik | 27 | 25-05-08 13:04 |
| İşte neyapak bmw nin yeni silahı burda neyapak vallahi ilk ve tek 2009 da ama | muratcan25 | Oto Modifiye & Motorlu Araçlar | 0 | 22-03-08 23:43 |
| Söz Veriyorum! | Beyaban | Aşk Şiirleri | 0 | 07-02-08 23:32 |
| ßir Ömür Veriyorum | Kayıp Kız | Resimli Sözler | 19 | 24-01-08 16:22 |
| cevap veriyorum | karamustaa | Forum Oyunları Arşiv(Depo) | 2 | 04-10-07 20:59 |