|
|
|
|||||||
| E-Sözlük Mizahi bir sözlüktür, her konuda başlık açabilirsiniz.. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Şu Anda İçinde Bulunduğumuz ve çok değer verdiğimiz
![]() ![]() ![]() onun için arkadaşlarımızı ekebileceğimiz onun için saatlermizi feda edebileceğimiz onun için söyleyecek söz bulamağımız tek sitemiz canımız --ciğerimiz ![]() ![]() ![]() BÜYÜKSÜN Mecazen!!!!!
Ѕаиснєz İstanbul Beni Sakladı Bense Hep Seni!!! Uyuştur Kanımı , Başımı DÖNDÜR!! Yatır Dizlerine Ömrümü SÖNDÜR!!! Çekme Dudaklarını Dudağımdan Nefesim Kesilsin Öperek ÖLDÜR!!!! Ѕаиснєz Konu kilza tarafından (23-07-10 Saat 19:06 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
evim burdası
muftak: panel (: salon:anasayfa tuvalet:çöp(: yatak odası : adult ![]() mısafır odası :forumdayim hakkında
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
basımın beLası
† St_DarknéSS † RockeR No† Dead ! Face away and pretend that I'm not ![]() !! ![]() kaRanLik bu SokakLarda , Sesimi duyaN Yok![]() !! ![]() Caresiz vefakar öfke ![]() !!Yürüt beni Gecenin icinde, yoruLmadan ![]() ![]() ![]() Derin Güzel Gece ![]() !!Uyut beni huzur icinde, agLamadan Sakin oLmam Lazım![]() ![]() ![]() ![]() !!Son PismanLık Fayda Etmez, AzraiLin Mekanında! haLimiz dumaN ![]() ![]() ![]() Too ALcohoL :d:d
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Dolu zmanlarımın geçiş yeri
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#5 |
|
burda bana GERÇEK DOSTLUĞU,
aynı zamanda KİMİN AK KİMİN KARA olduğunu öğreten içinde GENELLİKLE hoş zmn geçirdiğimiz yerdir ![]() !
[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] Konu BUЯΛK tarafından (21-06-07 Saat 14:51 ) de değiştirilmiştir. Sebep: bir yeri büyük yazmayı unutmuşum,en önemli yeri (: |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Herşeye Rağmen ßağımLıLık yapan we güseL vakit geçirdiim ßi yer
![]() ![]()
ßu Ne ßiçim FeLsefe Yine Sıçtın İnsanın İçine ![]() ![]() ![]() Son Sigaramsın ![]() ![]() Veremem eLLere ![]() ![]() Çekmeye Kıyamam İçime ![]() ![]() Ben Yanmışım Yakamam Senide ![]() ![]() Ucunda Hasretim Yanar ![]() ![]() ÖzLemim Her Çekişimde ![]() ![]() Konu TempTaTion tarafından (21-06-07 Saat 14:27 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
BnM hayata bakis acimi deistiren
![]() ![]() Aski ve dostLugu bunun yani sira hiLekar ve satici insanLari buLdugum yer ![]() ![]() ![]() Net aLeminde baska bi esi benzeri oLmayan bi Forum ![]() ![]() ![]() BnM evim (: stres attigim yer ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#9 |
|
Sanki insanların qercek qibi yasadıqı forum
![]() süper bi yer
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
netteki eğLenceLerimden ßirisi
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| mecazencom, nedir, neyapak |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|