MecazeN  

Geri Dön   MecazeN > Mecazen Special > Yarışmalar

Yarışmalar Online Yarismalar ve Sitemizin En iyilerini Secmek için acele edin

Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 01-04-10, 21:47   #1
Exclamation MecazeN.com 'un Enleri Seçildi

1. En iyi avatar [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
  2. En iyi Nickname [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]Heaven[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
  3. En iyi İmza [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
  4. En Çok sevilen [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] Heaven
  5. En Çapkın [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
  6. En Kafadar [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ][ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
  7. En Kültürlü [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
  8. En Popüler [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]B@loncuk[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ][ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ][ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
  9. En Beyefendi[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ][ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ][ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ][ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
  10. En Hanımefendi[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
  11. En Sportif[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
  12. En Aktif [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ,
  13. En Çok Rastladıgınız[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ,
  14. En Çok Merak Ettiğiniz[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
  15. En Çok Tanışmak İstediğinizbadican Baloncuk,Galadriel, Erva20,SterLicyA
  16. En Ciddi[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
  17. En Yakışıklı, Karizma [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
  18. En Güzel Bayan[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
  19. En Fikirci [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ,
  20. En ilginç [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
  21. En Cadı[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
  22. En Geveze[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
  23. En Komik [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
  24. En Duygusal [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
  25. En Tembel b@diCAN , Lav_zan[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ][ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ][ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
  26. En HızlıJustForTim3,
  27. En Aksi [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]gods bullet,
  28. En Alıngan B@loncuk
  29. En Mütevazibaby[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ],[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ][ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
  30. En Entellektüel[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
  31. En Anlayışlı, sabırlı [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
  32. En Hazır Cevap[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
  33. En Sivri Dilli[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
  34. En Yardimsever [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
  35. En Damarcı [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ,
  36. En Tanımadığın Kapriss - Münzevi hanımagasinka[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]Unlimited
  37. En Çalışkan [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
  38. En Paylaşımcı[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
  39. En Piskopat ЯΛMMStEIN
  40. En İyi Bölüm[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
  41. En Sakin [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]PathFinderBeyaban
  42. En Uykusuz[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
  43. En Fanatik[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
  44. En İyi Yönetici[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
Sayimda yardimlarindan dolayi Kapriss e Tesekkür ederim
Danke Nachbarm

Ich verstehe die Leute nicht

( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] butonu yardımı ile bize bildiriniz )

Konu Osiris tarafından (02-04-10 Saat 23:40 ) de değiştirilmiştir.
Osiris ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 01-04-10, 21:50   #2
Tanımlı

Alıntı:
Osiris´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
En Hanımefendi[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
En Tanımadığın Kapriss - Münzevi hanımagasinka[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ][ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]

Sayimda yardimlarindan dolayi Kapriss e Tesekkür ederim

Danke Nachbarm

Az Ama Öz Yerlerdeyim Tesekkürler

Ne Demek Nachbarim Kendim Ettim Kendim Buldum

Bitte ge =)
Eski 01-04-10, 21:53   #3
Tanımlı

7 Dalda ödüle layık görülmüşüm
ı
ı
ı
ı
ı
ı
ı
ı
[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
kilza ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 01-04-10, 22:05   #4
Tanımlı

Çok az kişinin katıldığı bir yarışmaydı Pek tatmin edici bulamadım Çok sık yapıyoruz bu yarışmayı Ara versek forum aktifleşse daha iyi olur
Kategorilerde seçilen arkadaşlara ve bana oy veren vermeyen aarkdaaşlara teşekkur edriem =) =)
PathFinder ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 02-04-10, 15:07   #5
Tanımlı

Alıntı:
En Tembel [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]

TeşekkürLer Layık Olmaya ÇaLışıyorum
-

Hayat biter,Buğra GiderElveda Mecazen!
11-02-2007 - 28092010

ustaa007 ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 02-04-10, 15:19   #6
Tanımlı

Alıntı:
PathFinder´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Çok az kişinin katıldığı bir yarışmaydı Pek tatmin edici bulamadım Çok sık yapıyoruz bu yarışmayı Ara versek forum aktifleşse daha iyi olur
Kategorilerde seçilen arkadaşlara ve bana oy veren vermeyen aarkdaaşlara teşekkur edriem =) =)
+Katılıyorum, Bu yarışmaya biraz ara vermeliyiz Malum tanıdığımız kişi sayısı az (:

2011 Dünya Güzellik Yarışmasını Yine ' Kafam ' Kazandı (:

+18
Fuяκaи ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 02-04-10, 18:36   #7
Tanımlı

Tebrikler herkese
sulele ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 02-04-10, 18:39   #8
Tanımlı

Ya bişi sorucam ben bütün anketi baştan aşagı kontrol ettim ama nedense sonuçlar böle deildi ayrıca ankette en damarcı vardı o noldu

Neyse arkadaşlar 4 dalda MecazeN oskarı almışım herkese teşekkürler

Geç kaLmışlığımın öfkesi
Yaptığım her hatanın sebebi
Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum
Çıkar béni bu karanLıktan
Yitip gidiyorum

( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz )
Heaven ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 02-04-10, 19:35   #9
Tanımlı

Alıntı:
En Damarcı [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ,
Alıntı:
Heaven´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ayrıca ankette en damarcı vardı o noldu
ı
ı
ı
ı
ı
ı
ı
ı
kilza ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 02-04-10, 23:08   #10
Tanımlı

1. En Popüler [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]B@loncuk[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ][ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ][ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
  2. En Çok Tanışmak İstediğinizbadican Baloncuk,Galadriel, Erva20, Asişş

,

,

,

Duru'm

26062011 - 2035
Kurban olurum ben sana

Konu SiNKa tarafından (02-04-10 Saat 23:43 ) de değiştirilmiştir. Sebep: renkte düzenleme ..
SterLicyA ist offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiket
enleri, mecazencom, secildi

Konu Seçenekleri
Modları Göster

Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
Konu Konuyu Açan Forum Cevaplar Son Mesaj
Mecazen.Com ???? med_ceziR Mecazen Hakkında 48 03-12-10 19:51
MecazeN Msn Grubu Fark Yaratırız Mertist Mecazen Hakkında 61 08-06-10 20:15
Neyapak.org'un Enleri seçildi B@LoNCuK Yarışma Arşivi (Depo) 86 28-07-09 01:48
Neyapak.org'un Enleri Seçildi B@LoNCuK Yarışma Arşivi (Depo) 50 27-05-09 15:40
| 2008-2009 Neyapak.org'un Enleri Seçildi | SєnттoCαsт Yarışma Arşivi (Depo) 128 27-04-09 17:56

Şuan Saat: 08:49

Telif Hakları vBulletin
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.