|
|
|
|||||||
| Yarışma Arşivi (Depo) Geçmişte yapılan yarışmalarımız. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Siir der iken sirandan bisi degil arkadaslar Yapmaniz gereken neyapak org adina siir yazmak ![]() N Hani isme siir yazilir ya E Y A P A K O R G Bende diyorumki forum adina bir siir yazinki , kazanin Baslangic 27 /subat / 2010 Bitis 27 mart/2010 Neden sen Ellerin Yaninda Anlamsiz gecelerde Pisman olmakcasina Anlamsiz karanliklarda Kayboldun ? Olmaz demistin ! Renk kaybettin Görmeseymiydim ! Bu kisim benden Yarışma Ödüllerimiz 1 Olan Siir Vip Üyelik2 Olan Siir +1000 Rep3 Olan Siir +500 rep_________________________________ 1 Katilim [
Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız
yada giriş yapmanız gerekmektedir ]Neden ? Ey asi peri, söyle! Yağmayan yağmursun, Aşksız bulutlarda ![]() Parlamayan güneşsin, Adsız kainatta ![]() Kanatların asi! Ordan oraya savurur seni ![]() ![]() ![]() Ruhunda bir deli, Götürür bensiz seni ![]() ![]() ![]() 2 Katilim [
Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız
yada giriş yapmanız gerekmektedir ]Nereden nereye ![]() ![]() Eskiden bölemiydi ! Yanlız kalmazdı insan biran burda Arkadaşlık, dostluk herpsi birarada Plansız geçerdi günler, umursamazca ![]() Akşamdan sabaha birlikteydik hep, Kardeş gibi olmuştuk adeta (: Oradan oraya bir koşturmaca Rakip oluyorduk birbirimize konu açmada (: Güzeldi geçmiş günler şimdi bir anı olarak kalsada ![]() ![]() 3, Katilim [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] Nerden düştüm ben bu aşka Esen ruzgarlarla kapıldım bir anda Yaşanılanlar aldı götürdü şimdisinde herşeyi Aslım kaldı geride ve devamında geldi peşimden beraberi Pembe panjurlu olacaktı hayallerimiz Ardından doğan günle başlıyacaktı sevgi saatlerimiz Kalanlarla avundu şimdi sadece yüreklerimiz o sonda kalmış olan hep sevgimiz ranzalarda uykuya dalmış gözlerimiz geçmiş olmuş şimdi kahrımız ve kahırdan kalan damla damla biz 4,Katilim [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] N-esnesel düşünceler soyutlaşırken içimde E-n dibe vura vura içiyorum seni ![]() ![]() ![]() Y-alnızlığımı konuşturuyorum sana karşı , sessizce ![]() ![]() "A-şk" diyorum sana , aşıyorum sensizliği ![]() P-ekişmez oluyor sana büyüyen hislerim ![]() A-nlamsız , belli-belirsiz kaçışlar karalıyorum yollarıma ![]() K-aranlığa boğuluyor gidişlerim , kalakalıyorum öylece ortada ![]() "O-lmaz olmaz" demiyorum , diyemiyorum Olmayınca olmuyor işte![]() ![]() ![]() R-enkleri siliyorum hayallerimden , bulanıklaşıyor herşey birden ![]() ![]() ![]() G-elmelerine gidiyorum ben senin Bundan sonrası "Hoşçakal SEVDİĞİM "5, Katilim [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] Nerden girdik şu sandboxa En iyisiydik zamanında yoksa Yazılan her konu çıkardı googleda Artık gezmez oldu googlebot site sandboxda P ![]() venğin oğlu çekti botlaArtık değiştirmek gerek neyapakı Kabız olsun üye olup hemen çıkanlar O facebook yok mu kuruttu herşeyi Rankları mı değiştirsek ne etsek Gözlerinizden öperim herkesin 6,Katilim [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] nasıl içim acır bilmezsin bilemezsin eskiden gezdiğimiz o sahil yolunda yalpalayan kuru ağacın dallarında ağırlığı sanki üstüme çökmüş pervasızca uçuşan baharın kollarında aşkını anlatmaya mecali yok kopmak üzere olan dallarında oysa ne güzeldi biz gezerken ağaç, ricalarım boşunamıydı he yar? gittin artık yaşamıyorum hiç bahar!!! 7, Katilim [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] Nedeni,ne zamanı nasılı yok ayrılığın Erkeni,geçi,sebebi,sonucu yok Yalnızlığın tarifi yok Anlamazsın sen, içinde aşk yok Perişan bir halde yılları ardında bulursun Arkana bakma,bıraktığım yerde yok olmuşsun Kader mi,niyet mi bir cezaya diyet mi Odamda resmi durur sonsuz boğuluşun Renksiz,soluk en derinden buruk Göremezsin kalbin yok, çünkü çoktan unutmuşsun ![]() ![]() ![]() Yarismaya kurallar geregi mod arkadaslar katilamazlar
yada giriş yapmanız gerekmektedir ] Ich verstehe die Leute nicht ![]() Konu Osiris tarafından (20-03-10 Saat 16:52 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
kilzayı bu yarışmaya davet ediyorum
|
|
|
|
#4 |
|
Kurallar var katılamam
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
bi düzenle dememe ve bi kaç kelime degiştirmeme bakar çıldırtma beni
|
|
|
|
#8 |
|
valla ya az kaldı ben katılcam
|
|
|
|
#10 |
|
Eh daha zaman var
![]() Üstadın eli tutulmaz![]() Dilimiz iyi kötü döner bir iki kelam ederiz![]() Haydi hayırlısı
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| mecazen, neyapakorg, siir, yarismasi |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Mecazen.Com ???? | med_ceziR | Mecazen Hakkında | 48 | 03-12-10 19:51 |
| MecazeN.com 'un Enleri Seçildi | Osiris | Yarışmalar | 40 | 22-09-10 19:00 |
| MecazeN Msn Grubu Fark Yaratırız | Mertist | Mecazen Hakkında | 61 | 08-06-10 20:15 |
| Neyapak.org Siir Yarismasi Anketi ! | Osiris | Yarışma Arşivi (Depo) | 25 | 10-04-10 15:34 |
| Karpuz yeme yarismasi | protos | Online Oyunlar | 4 | 23-05-07 15:11 |