|
|
|
|
#1 |
|
MECAZEN FM YAYIN SAATLERİ Listede saatini veya günüyle ilgili problemi olan djimiz lütfen SEBEPLERLE birlikte bana ulaşsın ![]() ![]() Yayın saatlerimiz 16
06 2010 tarihinden yani yarından itibaren uygulanmaya başlanıcaktır
Konu Fuяκaи tarafından (30-06-10 Saat 14:09 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Bütün DJ arkadaşlara yayın hayatında başarılar dilerim, fırsat buldukça dinlemedeyiz
![]() ![]() Bu aralar yoğunum ortak, o yüzden şimdilik dinlemekle yetiniyorum ![]() ![]() Ama en kısa zamanda bomba gibi geliyorum YAKINDA!!!
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Hayirli Olsunn Diyelim Bir Kac Dj Programini Dinledim Ama Furikoo 1
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
HAyırlı olsun yeni dj lerimiz yayın programınız
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ Alıntı:
|
|||
|
|
|
|
|
#7 |
|
Herkese hayırlı ugurlu olsun arkadaşlar uzun bi çalışmadan sonra radyomuz sonunda aktif olmuş buna çok sevindim
Millet Klavye Delikanlısı Olmuş Ahkam Kesiyo Geç kaLmışlığımın öfkesi Yaptığım her hatanın sebebi Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum Çıkar béni bu karanLıktan Yitip gidiyorum [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yayın saatlerimizi güncelledim arkadaslar, artık Heaven ablamız yarından başlayarak hergün hafta ici 21
00-01 00 arası bizimle beraber olucak ((: Mutlaka dinleyin derim
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Bende teşekkür ederim bu arada Sinkanın yayın saati nie yok
Millet Klavye Delikanlısı Olmuş Ahkam Kesiyo Geç kaLmışlığımın öfkesi Yaptığım her hatanın sebebi Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum Çıkar béni bu karanLıktan Yitip gidiyorum [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| güncel, mecazen, mecazenfm, saatleri, yayın |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Çok hoş kol saatleri | B@LoNCuK | KızLar Club ( Bayanlara Özel ) | 9 | 11-09-11 12:40 |
| İstek,Öneri,YARDIM!!! | MecazenFM | SiNKa | Radyo Bölümü | 15 | 10-08-10 22:50 |
| koL saatleri ... | Deep ThoughT | Çeşitli Resimler | 8 | 14-05-09 15:15 |
| Şık Kol saatleri | B@LoNCuK | Güzellik & Diyet | 2 | 05-05-09 15:26 |
| Olimpiyat Yayın Akıs Saatleri (11.08.08) | KartalizmA | Olimpiyatlar | 3 | 12-08-08 01:46 |