|
|
|
|
#1 |
![]() ![]() Denizli ili doguda Burdur, Isparta, Afyon Batida: Aydin, Manisa Güneyde Mugla, Kuzeyde: Usak illeri ile komsudur Denizli ilinin yüzölcümü 11 868 km2, denizliden yükseltisi 428 m dir 1997 nüfus sayimi sonuclarina göre toplam nüfusu 815 358´dir![]() ![]() Atatürkün Denizliye Gelisi Atatürk, Denizli iline 4 Subat 1931 günü gelmistir ![]() ![]() ![]() Özay Gönlüm Parki Ve Heykeli ![]() ![]() DENIZLI HOROZU Her Horoz kendi kümesinde öter Denizli Horozu ise her yerde öter
![]() ![]() Stift Papier Und Ein Foto Von dir Rest Erzählt Mein Herz Weiter![]() :(♥![]() ♥ İch Lıebe Mıch ♥ ♥ und ♥ ♥ İch Lıebe Dıch ♥ Konu Erva20 tarafından (04-02-10 Saat 09:11 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
tonton koydugun video olmuyor yoksa bir bendemi olmuyor
|
|
|
|
#5 |
|
tskler
tonton
|
|
|
|
#6 |
|
biçok kez gittiğim bi şehir severim denizliyi (:
|
|
|
|
#7 |
|
horozda yakıyo
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| denizli, memleketim |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Güzel Memleketim Trabzon | ozlemozlem | Memleket - Gurbet | 30 | 20-08-08 20:01 |
| Bir Başkadır Benim Memleketim | ozlemozlem | Komik Resimler | 17 | 10-05-08 17:19 |
| Memleketim KAHRAMANMARAŞ | Asker46 | TürkiyeM | 13 | 02-12-07 18:30 |
| Bir Başkadır Benim Memleketim :-) | naias | Komik Resimler | 16 | 19-03-07 15:29 |
| Memleketim | !S@ | Komik Resimler | 9 | 08-03-07 12:36 |