|
|
|
|||||||
| KızLar Club ( Bayanlara Özel ) Bayanlar Artık bu başlık altında istediklerini paylaşabilirler.. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Türkiye'yi Miss Turkey 2010 birincisi Gizem Memiç 'in temsil ettiği yarışmada adaylar ülkelerine özgü kostumlerle boy gösterdiler
Memiç'in milli kıyafetler geçişleri için giydiği baştan aşağı beyaz kıyafeti dikkat çekti Kıyafet Tanju Babacan imzasını taşıyor Babacan Mevlanayı temsil ettiği için böyle bir kıyafetle katıldıklarını dile getirdi![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
bizimkiler daha güzel bir kıyafet yapabilrlermiş
![]() yani Mevlanayı temsilen bir kıyafet yapılması güzel birşey ama pek beğenmedim![]() yunanistan güzelmiş ama ![]() fransanında taktığı şapka güzel
|
|
|
|
#4 |
|
allahım allahım
İtalyayı bigendim aksesuarsız sadece elbise olarak
|
|
|
|
|
#5 |
|
bunlar yerel kıyafetmiymiş şimdi aman allahım ama bir çogu bizden (Ç)alıntı yapmışlar beyaz beyaz
Millet Klavye Delikanlısı Olmuş Ahkam Kesiyo Geç kaLmışlığımın öfkesi Yaptığım her hatanın sebebi Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum Çıkar béni bu karanLıktan Yitip gidiyorum [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
bizimki ne kadar kötü
ama diğerlerine bakması zevkliydi
|
|
|
|
#8 |
|
Kanat aksesuarı olan tüm kıyafetleri beğendim
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| 2010, adayların, attiği, kıyafetler, miiss, temsil, Ülkelerini |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| 2010 da Tek Parça Kıyafetler Geliyor! | kapriss | Kadınca Moda | 1 | 14-02-10 21:34 |
| İşte Adayların Planları | pesimist_03 | Beşiktaş ( 1903 ) | 0 | 08-10-09 10:56 |
| Körfez ÜLkeLerini Tehdit Eden HastaLık | Cyber_Bios | Sağlık ve Sağlıklı Yaşam | 0 | 09-06-09 11:27 |
| BÜlent Korkmaz'in Orta Sahadan AttiĞi MÜkemmel Gol | s@violadays | Spor Videoları | 2 | 03-05-08 21:47 |
| İ.mansiz'in Senegale AttiĞi Gol | hakanhakan | Beşiktaş Videolar | 0 | 09-08-06 19:04 |