|
|
|
|
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Sayfalar ben, kederim kalemim,hüznüm mürekkebim oldu Ne üzerime yazılar yazılabildi,ne de üzerimdekiler silindi Yazılamayan sayfalara kendimi yazmaya çalıştım satırlar dolusu yazamadım yazılamadım!MixX Bu kız izdivaç için ne kötü bir cariyedir baby'ciğe |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Hepsinin Tarzida Bambaska Ama Hepsinide Begendim
Nedensee
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çok güzeLLer
d
Dokunma bana kirLenir eLLerin , LanetLiLerin en LanetLisiyim ! ~ " BDP " Başkanı ; " Benim Kızım Ne MutLu Türk ' üm Demeyecek ! " Demiş ![]() Senin Kızın Zaten ÖyLe ŞerefLi Birşeyi Ağzına ALamaz ! Ağzına ALması Gereken Başka ŞeyLer Var Çünkü (; ~ Can Atasoy ~ <3 O8 O7 2O1O ![]() [Sekiz Yedi On ~] |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() etek hosuma gitti
|
|
|
|
#5 | ||
|
sondan bi önceki iyimiş
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ Alıntı:
|
|||
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ne yani güzel degilmi hosuma gitti giycem demedim
Bak ikidir vuruyorsun bir vurcam felegini sasican ![]() ![]()
|
|
|
|
#8 |
|
sen eteği beğenirsen bende giyeni beğenirim ne var yani
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
sinir etme uyuzzz u-yuzzzzz
|
|
|
|
#10 |
|
beğenmedimdi zaten
icewomen ne o öyle soğuk soğuk bakıyor
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| 2009, bahar, koleksiyonu, miss, selfridge |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| 2009 Miss Ne yapak güzellik yarışması anket | B@LoNCuK | Yarışma Arşivi (Depo) | 189 | 16-04-09 23:05 |
| 2009 bahar aylarında hangi saç modellerinin moda olacağını biliyor musunuz? | gosd3.m | Güzellik & Diyet | 0 | 09-04-09 10:53 |
| Miss MecazeN 2009 Güzellik Yarışması | gosd3.m | Yarışma Arşivi (Depo) | 400 | 06-04-09 10:13 |
| 2009 İlkbahar Yaz Koleksiyonu | SiNKa | Çeşitli Resimler | 0 | 03-04-09 13:41 |
| Mango Yaz Koleksiyonu | _JeLibon_ | KızLar Club ( Bayanlara Özel ) | 5 | 28-04-08 18:43 |