|
|
|
|||||||
| Messenger Genel Messenger eklentileri, messenger ek programları, avatarları, genel bilgileri ve messenger yamaları.. Kısacası Messenger ile ilgili herşey bu bölümümüzde |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Msn All Version : Çoklu Oturum Pacht’ı
Bütün Msn Messenger Versiyonlarında Çalışmaktadır ![]() Windows/2000/XP/2003 & Vista / 64 Bit Sürümlerinde Çalışmaktadır ![]() ![]() [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] Konu SiNKa tarafından (02-05-10 Saat 13:46 ) de değiştirilmiştir. Sebep: güncellendi .. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Bu Patchi Bi Ara Yükleyip Ordaki Herşeyi Tıklayıp Next Demiştim, Bilmiyordum, Sonra MSN nin Allahı Şaşmıştı, Silinmiyordu Yüklenmiyordu , PC Format Yedi Sonra
![]() A-Patch Benden Uzak Olsun
|
|
|
|
|
#3 |
|
eywallah lazım bişey olmasa gerek neme gerek
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
almayalım o zaman yinede saol
|
|
|
|
|
#5 |
|
kardeş link silinmiş bakarmısın
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
bende bişi anlamadım ama gerekli bişidir
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Link kırık yenilermisin?
|
|
|
|
#8 |
|
tam olarak ne işe yarar bu
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
süper bu program vardı ama açıklamalarını bilmiyodum hepsini işaretliyim kurmuştum
![]() tekrar kurdum şimdi sağolun
hep içimde sakladım seni uzaktan sevmeydi seni,benimkisi ![]() ![]() ![]() hani birgün belki içimde sana karşı kopan, fırtna büyüklüğündeki şiddetli sevmelerimi anlatırdım zaman geçmedi o birgün hiç ama hiç gelmedi anlatmak isteyip de anlatamadığım ![]() ![]() ben sana gelemedim![]() ![]() ![]() dedim ya sustum yalnızdım anlatamadım ne sana ne başkasına bu sevgi beni bitiriyordu dinle artık sonuna geldim elimi kana buluyor önce içimdeki seni sonra kendimi sensizliğe mahkum ediyorum ![]() ![]() ![]() benim sevdam sevip de kavuşamayanlardandı ![]() ![]() ![]() benim sevdam anlatılmaz yaşanırdı Benim Sevdam Yaşanmıyorsa Ölüme Mahkumdur ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yarın akşam yenileyeceğim
![]()
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| apatch, coklu, live, messenger, msn, oturum, patch, version, windows |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger Plus! Live 4.11.254 Orjinal Sürüm + Anlatım | Mr. Ercąη | Messenger Genel | 46 | 11-12-08 17:16 |
| Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) | Türkçe | Beta Değil !!! | | spack | Messenger Genel | 6 | 13-01-08 19:43 |
| Messenger Plus! Live Türkçe 4.23.o.276 |ı| Windows Live Messenger 8.5 Beta ile Uyumlu | Scαrfαcє | Program Tanıtımları | 8 | 30-06-07 00:59 |
| Windows Live Messenger 8.1 Beta+Plus+A-Patch+Çoklu oturum Açma Yaması {Son Sürümleri} | Mr. Ercąη | Messenger Genel | 3 | 15-02-07 11:58 |
| Aynı anda Hem Windows Live Messenger hem de Msn Messenger 7,5 kullanın | Mr. Ercąη | Messenger Genel | 13 | 22-01-07 11:01 |