|
|
|
|||||||
| Hata Kodları ve Çözümleri Windows Live Messenger hataları ve hata kodlarının çözümleri bu bölümümüzde |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
baya bir uğraştan sonra çözüme ulaştım
kesinlikle deneyin düzeliyor![]() 1 Öncelikle önbelleği temizliyoruz Messenger simgesini bildirim alanından çık diyerek kapatın ![]() B Windows Gezgini ayarları 1 Başlat'ı sağ tıklatın ve sonra Araştır'ı tıklatın Windows Gezgini'ni açın 2 Araçlar menüsünde, Klasör ve Arama Seçenekleri / Klasör Seçenekleri'ni tıklatın 3 Görünüm sekmesini tıklatın 4 Gizli Dosya ve Klasörler altında Gizli Dosya ve Klasörleri göster'i seçin 5 Klasör Seçenekleri penceresini kapatmak için Tamam'ı tıklatın C Msn Live Önbellek klasörleri Sil Sistem diskinizde ki vista için: "C:\Users\ %USERPROFILE% \AppData\Local\Microsoft\Windows Live Rehber" xp için: ''C:\Documents and Settings\ %USERPROFILE% \Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Rehber'' içindeki klasördeki tüm dosyaları silin 2 bilgisayarın tarih ve saat ayarları doğrulayın 3 Internet Explorer sunucu sertifika iptal seçeneği kontrol edin temizleyin: a Internet Explorer'ı başlatın b Araçlar menüsünde, Internet Seçenekleri'ni tıklatın c Gelişmiş sekmesini tıklatın d Güvenlik altında, kontrol Sunucu sertifika iptal için (yeniden başlatma gerekir) onay kutusu seçili ise kaldırın e Tamam'ı tıklatın 4 Windows Live Messenger oturum açın![]() kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Msn Messenger 8e5e05f6 Hata Kodu kesın cozumu
cok tessekkur edrım arkadasım yuregıne ve bılgı sıstemıne ) saglık kesın cozum uzun suredır yegenımın pc sınde boyle bı hata vardı neredeyse butun forum sıtelerını konrol ettım boyle hatayla karsılasan cok kısı vardı ama hıc bı cvp bulamadım sorunuma neyse saynde dedıklerını uyguladıktan sonra sorun gıderıldı tekrardan tessekkur derım cok sagol bırsey daha ogrendım sayenızde bılgılerımızı ortak paylasmak dılgıye esenkalın
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
güzeL payLaşm teye
|
|
|
|
#4 |
|
Beyler acil yardım
Aynı hata bende de var Detaylı bir şekilde(resimli) biri açıklabilir mi:S Sadece bir msnime giremiyorum,diğerleri açılıyor Aşama aşama resimli anlatırsanız sevinirim Şimdiden teşekkürler![]() ![]() ![]() Benim pc Xp ama C:\Documents and Settings\ %USERPROFILE% \Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Rehber'' yazdığımda bulunamadı diyor ![]() ![]() :S ne yapıcam acil yardım
Konu KaraMurat tarafından (23-04-09 Saat 10:52 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Alıntı:
önbelleqi nası temizlicez kardes?? |
||
|
|
|
|
|
#6 |
|
bıraz cbk cwp werırsenız kardes?
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
mesela msnye girerken adın ve şifren kayıtlıdır
onları silcen kardeş beni unut butonuyla
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Alıntı:
s%USERPROFILE% diye birşey yok kardeşim, kendi pcnin adını yazacaksın o bölüme örneğin; C:\Documents and Settings\HpBilgisayar\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Rehber gibi ![]() kolay gelsin
|
||
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| çözümü, hata, kodu, messenger, msn |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Msn Messenger 80048869 Hata Kodu ve Çözümü | Mr. Ercąη | Hata Kodları ve Çözümleri | 0 | 19-04-07 14:27 |
| Msn Messenger 81000362 Hata Kodu ve Çözümü | Mr. Ercąη | Hata Kodları ve Çözümleri | 0 | 19-04-07 14:25 |
| Msn Messenger 81000344 Hata Kodu ve Çözümü | Mr. Ercąη | Hata Kodları ve Çözümleri | 0 | 19-04-07 14:21 |
| Msn Messenger 81000303 Hata Kodu ve Çözümü | Mr. Ercąη | Hata Kodları ve Çözümleri | 0 | 19-04-07 13:51 |
| Msn Messenger 81000395 Hata Kodu ve Çözümü | Mr. Ercąη | Hata Kodları ve Çözümleri | 0 | 19-04-07 12:55 |