MecazeN  

Geri Dön   MecazeN > Mecazen Special > TürkiyeM > Memleket - Gurbet

Memleket - Gurbet Sizleri Hemşerilerinizle buluşturuyoruz..

Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 05-02-10, 09:52   #1
Arrow München (münıh)

München Marianplatz

Marianplatz

Marianplatz S-Bahn

München Hauptbahnhof

München Olympiapark

München Olympiahalle

München Allianz - Arena

Arena

München Flughafen

München Flughafen

München Oktoberfest

Oktoberfest

München Oktoberfest

München Türkenfeld

München BMW Welt

BMW Welt

München Mercedes - Benz

Mercedes - Benz

München Arnulfpark

İch Lıebe Mıch ♥

♥ und ♥

İch Lıebe Dıch ♥

Konu Erva20 tarafından (05-02-10 Saat 20:18 ) de değiştirilmiştir.
Erva20 ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-02-10, 10:02   #2
Tanımlı

İnsan Haklarının tam anlamıyla uygulandığı bir ülkede yaşıyorsun Kendini şanslı saymalısın, elbette insan kendi ülkesi insanlar farklı ama Sana üzülerek söyluyorum ki biz gençlerin eğitimli yada eğitimsizi farketmez Avrupa'ya gitme hayali vardır Nedeni ise ülkemizin gençlerine değer vermemesi yürüyüşlerin, protestoların hor görüldüğü bir ülkede yaşıyoruzÜlkemi renkleri için şanlı geçmişi için seviyorum ama şu haliyle sevemem
PathFinder ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-02-10, 10:06   #3
Tanımlı

Alıntı:
PathFinder´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
İnsan Haklarının tam anlamıyla uygulandığı bir ülkede yaşıyorsun Kendini şanslı saymalısın, elbette insan kendi ülkesi insanlar farklı ama Sana üzülerek söyluyorum ki biz gençlerin eğitimli yada eğitimsizi farketmez Avrupa'ya gitme hayali vardır Nedeni ise ülkemizin gençlerine değer vermemesi yürüyüşlerin, protestoların hor görüldüğü bir ülkede yaşıyoruzÜlkemi renkleri için şanlı geçmişi için seviyorum ama şu haliyle sevemem

tam tersine dünya iste biz burdakinler türkiyeyi seviyoruz :(

İch Lıebe Mıch ♥

♥ und ♥

İch Lıebe Dıch ♥
Eski 05-02-10, 10:09   #4
Tanımlı

Alıntı:
Erva20´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
tam tersine dünya iste biz burdakinler türkiyeyi seviyoruz :(
Uzaktan Davulun sesi hoş gelirmiş misali Ama maalesef düşündüğünüz gibi değil burası, yanlış anlama demogoji yapmıyorum İnsan istemez mi ülkesi için iyi şeyler söylemeyi
Eski 05-02-10, 10:11   #5
Tanımlı

Alıntı:
Uzaktan Davulun sesi hoş gelirmiş misali Ama maalesef düşündüğünüz gibi değil burası, yanlış anlama demogoji yapmıyorum İnsan istemez mi ülkesi için iyi şeyler söylemeyi
ya kim kötülemek isterki ülkesini ama bizim ülkemizde öyle onu öyle kabullenmeliyiz

İch Lıebe Mıch ♥

♥ und ♥

İch Lıebe Dıch ♥
Eski 05-02-10, 10:20   #6
Tanımlı

Kabullenirsin o sorun değil yönetimdikiler göz göre göre seninle dalga geçiyor İnsan yerine koymuyorlar Ben Kürt-Türk , Türbanlı-Türbansız, Alevi-Sünni sorunlarıyla büyüdüm yıllardır çözülemiyor bu sorunlar Aslında sorunu da yaratan bizleriz bunun farkında değil hiç kimse Yunanistanda bir polis bir genci jopladı diye milyonlar sokaklara döküldü bakan istifa etti Biz burda sokağa çıkıp sesimizi çıkarmaya korkuyoruz işçi bayramında polis her metre başı nöbet tutuyor Sizde demokrasi anlayışı var Bizde ise farklı olan hor görülüz itilir kalkılır
Bu konuda o kadar şey varki diyecek , ama desem ne değişecek Biz arkdaşlarla politik, ekonomik kültürel konuşmalar tartışmalar yaptığımız zaman hep bu kanıyı varıyoruz: Bu ülke bizi haketmiyor
Sevdiklerimiz için, şanlı bayrağımız için bizi millet yapan asıl unsurlar için katlanıyoruz bu unsurlar olmasa herkes çoktan isveç finlandiya felan filan ülkelere yerleşmişti İnsana insan olduğu için değer veren ülekelere
Eski 05-02-10, 10:27   #7
Tanımlı

Alıntı:
Kabullenirsin o sorun değil yönetimdikiler göz göre göre seninle dalga geçiyor İnsan yerine koymuyorlar Ben Kürt-Türk , Türbanlı-Türbansız, Alevi-Sünni sorunlarıyla büyüdüm yıllardır çözülemiyor bu sorunlar Aslında sorunu da yaratan bizleriz bunun farkında değil hiç kimse Yunanistanda bir polis bir genci jopladı diye milyonlar sokaklara döküldü bakan istifa etti Biz burda sokağa çıkıp sesimizi çıkarmaya korkuyoruz işçi bayramında polis her metre başı nöbet tutuyor Sizde demokrasi anlayışı var Bizde ise farklı olan hor görülüz itilir kalkılır
Bu konuda o kadar şey varki diyecek , ama desem ne değişecek Biz arkdaşlarla politik, ekonomik kültürel konuşmalar tartışmalar yaptığımız zaman hep bu kanıyı varıyoruz: Bu ülke bizi haketmiyor
Sevdiklerimiz için, şanlı bayrağımız için bizi millet yapan asıl unsurlar için katlanıyoruz bu unsurlar olmasa herkes çoktan isveç finlandiya felan filan ülkelere yerleşmişti İnsana insan olduğu için değer veren ülekelere

bak sana tamamen katiliyorum bilmiyorum ama biz bir islam devletiyiz ve okullara hala türbanla almiyorlar bizim burda yani ben almanlardan beklemezdim ama öyle bir sorun cikarmiyorlar tamam bizim burdada insan ayrimi yapiyorlar ama haklarimiza gercekten savuna biliyoruz

Dedigin gibi sorunlari bizler büyütüyoruz Herkezin görüs acisi degisik oluyor tabiki ama bence kürt türkü aleviyi sünniyi gectim ama türbanli olup ve okuyamayanlar kizlarin arkasinda durulmaliydi ama televizyonlarda baktigimda sanki onlar uzaydan gelmis gibi davraniyorlar bence islam devleti olarak bunlari yapiyorsak baska devletlerin yapmasi normal

İch Lıebe Mıch ♥

♥ und ♥

İch Lıebe Dıch ♥
Eski 05-02-10, 10:45   #8
Tanımlı

Allianz - Arena süper bir stadyum

Anadolu'dan bir fırtına koptu
Karadeniz şahlandı dalgalar coştu
Lodosla Poyraz kesildi,Karayel sustu
Büyüklerden daha büyük TRABZONSPOR

[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]" border="0" />

TRABZONLUYUZ BİZ İSTEMEZ PARA PUL

HER ZAMAN HERYERDE ANTİ İSTANBUL

JustForTim3 ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-02-10, 20:20   #9
Tanımlı

gel gezdireyim seni

İch Lıebe Mıch ♥

♥ und ♥

İch Lıebe Dıch ♥
Eski 05-02-10, 20:25   #10
Tanımlı

Rep+ ! Dicem ama yok kalmadi

München Flughafen

Her yil aboneyim buraya emine

Ich verstehe die Leute nicht

( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] butonu yardımı ile bize bildiriniz )

Osiris ist offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiket
münchen, münıh

Konu Seçenekleri
Modları Göster

Şuan Saat: 12:29

Telif Hakları vBulletin
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.