|
|
|
|||||||
| Memleket - Gurbet Sizleri Hemşerilerinizle buluşturuyoruz.. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
![]() München Marianplatz ![]() Marianplatz ![]() Marianplatz S-Bahn München Hauptbahnhof ![]() München Olympiapark ![]() München Olympiahalle ![]() München Allianz - Arena ![]() Arena München Flughafen ![]() München Flughafen ![]() München Oktoberfest ![]() Oktoberfest ![]() München Oktoberfest ![]() München Türkenfeld ![]() München BMW Welt BMW Welt ![]() München Mercedes - Benz ![]() Mercedes - Benz ![]() München Arnulfpark
![]() ![]() Stift Papier Und Ein Foto Von dir Rest Erzählt Mein Herz Weiter![]() :(♥![]() ♥ İch Lıebe Mıch ♥ ♥ und ♥ ♥ İch Lıebe Dıch ♥ Konu Erva20 tarafından (05-02-10 Saat 20:18 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
İnsan Haklarının tam anlamıyla uygulandığı bir ülkede yaşıyorsun
![]() ![]() Kendini şanslı saymalısın, elbette insan kendi ülkesi insanlar farklı ama![]() Sana üzülerek söyluyorum ki biz gençlerin eğitimli yada eğitimsizi farketmez Avrupa'ya gitme hayali vardır Nedeni ise ülkemizin gençlerine değer vermemesi![]() yürüyüşlerin, protestoların hor görüldüğü bir ülkede yaşıyoruz Ülkemi renkleri için şanlı geçmişi için seviyorum ama şu haliyle sevemem
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Alıntı:
tam tersine dünya iste biz burdakinler türkiyeyi seviyoruz :(
|
|
|
|
#4 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
ya kim kötülemek isterki ülkesini ama bizim ülkemizde öyle onu öyle kabullenmeliyiz
|
|
|
|
#6 |
|
Kabullenirsin o sorun değil yönetimdikiler göz göre göre seninle dalga geçiyor
İnsan yerine koymuyorlar Ben Kürt-Türk , Türbanlı-Türbansız, Alevi-Sünni sorunlarıyla büyüdüm yıllardır çözülemiyor bu sorunlar![]() Aslında sorunu da yaratan bizleriz bunun farkında değil hiç kimse![]() ![]() Yunanistanda bir polis bir genci jopladı diye milyonlar sokaklara döküldü bakan istifa etti![]() Biz burda sokağa çıkıp sesimizi çıkarmaya korkuyoruz işçi bayramında polis her metre başı nöbet tutuyor Sizde demokrasi anlayışı var Bizde ise farklı olan hor görülüz itilir kalkılır ![]() Bu konuda o kadar şey varki diyecek , ama desem ne değişecek ![]() Biz arkdaşlarla politik, ekonomik kültürel konuşmalar tartışmalar yaptığımız zaman hep bu kanıyı varıyoruz: Bu ülke bizi haketmiyor Sevdiklerimiz için, şanlı bayrağımız için bizi millet yapan asıl unsurlar için katlanıyoruz bu unsurlar olmasa herkes çoktan isveç finlandiya felan filan ülkelere yerleşmişti İnsana insan olduğu için değer veren ülekelere![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Alıntı:
bak sana tamamen katiliyorum bilmiyorum ama biz bir islam devletiyiz ve okullara hala türbanla almiyorlar bizim burda yani ben almanlardan beklemezdim ama öyle bir sorun cikarmiyorlar tamam bizim burdada insan ayrimi yapiyorlar ama haklarimiza gercekten savuna biliyoruz ![]() Dedigin gibi sorunlari bizler büyütüyoruz Herkezin görüs acisi degisik oluyor tabiki ama bence kürt türkü aleviyi sünniyi gectim ama türbanli olup ve okuyamayanlar kizlarin arkasinda durulmaliydi ama televizyonlarda baktigimda sanki onlar uzaydan gelmis gibi davraniyorlar bence islam devleti olarak bunlari yapiyorsak baska devletlerin yapmasi normal ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#8 |
|
Allianz - Arena süper bir stadyum
|
|
|
|
#9 |