|
|
|
|||||||
| iftar ve sahur Sofrası iftar yemekleri, iftar duaları, iftar sonrası ve dikkat edilmesi gerekenler Sahurda yapılması gerekenler, sahur yemekleri ve daha fazlası.. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() ![]() ![]() ![]() akşama yeriz artık
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Hay allam yaa ama neyapak olarak bize böyle ufak sofralar yetmezdaha büyük bir masa en az 1000 kişilik he bide açık büfe lütfen
![]()
Millet Klavye Delikanlısı Olmuş Ahkam Kesiyo Geç kaLmışlığımın öfkesi Yaptığım her hatanın sebebi Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum Çıkar béni bu karanLıktan Yitip gidiyorum [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
başım döndü :p
|
|
|
|
|
#6 |
|
Hani hurma ?
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() Doğduğum Günden Beri Yanımda ; GöğSümün Sol Yanında |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
yettiği kadar artık düşünmem yeterr beaa
bu arada hurmayı da unutmuştum yaşlılık işte |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Tamamdır , şimdi oldu
![]() Kesene bereket (:
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() Doğduğum Günden Beri Yanımda ; GöğSümün Sol Yanında |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
acıım ya
|
|
|
|
|
#10 |
|
Millet Klavye Delikanlısı Olmuş Ahkam Kesiyo Geç kaLmışlığımın öfkesi Yaptığım her hatanın sebebi Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum Çıkar béni bu karanLıktan Yitip gidiyorum [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| iftar, ne yapak:p, sofrası, yapak |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| İftar Sofrası | 'ฬєєקєг'™ | Forum Oyunları | 24 | 13-09-09 18:28 |
| Yumurtasız Kahvaltı Sofrası Kalmasın | GreenHeLL | Sağlık ve Sağlıklı Yaşam | 0 | 26-02-08 08:07 |
| Mültecileri iftar sofrası doyurdu | ĆǿǿŁэЯ' | Yurtiçi Olaylar | 0 | 22-09-07 11:11 |
| Mısır'da Bir İftar Sofrası | yenerozamac | iftar ve sahur Sofrası | 2 | 29-09-06 20:58 |