|
|
|
|||||||
| Parapsikoloji Parapsikoloji hakkında hersey bu bölümümüzde |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
[
Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız
yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
tıklayın öğrenin
Ölümlerden ölüm seç beğen! Dünün kederse sevgilerden, Düş kur kendine gülüşlerden, Cigara markaj aklına hapis kederden Zaman dalıp geçer, İnanç varıp deşer solgun renklerden Hisset bedenimin soğuduğunu Razi, Doğum ölüm, arası Mekan-ı Cehennem -Gazi Hukuk-
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
uff daha yaşayacakmışım
Alıntı:
![]() ![]()
ஐ◄███▓▒░░ஐ Karamsar JOKER ஐ◄███▓▒░░ஐ hayatta sahip oLduğum en değerLimdesin : kaLbimde! ► ♫ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ ♪ ♫ ♥ ♥ ♥ Türkçe Rap ♥ ♥ ♥ ♥ FALCON BLACK ♥ Matematikte 3 yanLış 1 doğruyu götürüyor, benim tek yanLışım tüm doğruLarımı götürdü >=( """ Bence birisi bu şehri aLıp kLozete atmaLı ve üzerine sifonu çekmeLi """
|
||
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Kesinlikle 86 yaşına kadar yaşayacaksınız
![]() 68 yılınız kaldı ![]() ![]() ![]()
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ Alıntı:
|
|||
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Alıntı:
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ Alıntı:
|
|||
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kesinlikle 53 yaşına kadar yaşayacaksınız
![]() 28 yılınız kaldı ![]() Hızlı yaşa genç öl cesedin yakışıklı kalsın ![]() hesabı ![]()
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() Doğduğum Günden Beri Yanımda ; GöğSümün Sol Yanında |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
65 imde gidiyomuşum 46 yılım kalmış
GEL - GiT lerimin sonuna geldim! Yol bitti ve en sonunda; GİT - meyi öğrendim! İçim kanaya kanaya güçlü olmayı, düşe kalka yere sağlam basmayı, yaşanan her şeyi sindirmeyi, kötülükleri kötüleri yok saymayı, devam etmeyi, büyümeyi, başarmayı yani eninde sonunda kendime GEL-meyi öğrendim ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| ne zaman öleceğim, zaman, öleceğim |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| AzraiL BenimLe Oyun Oynuyor ÖLeceğim | Cyber_Bios | Yurtiçi Olaylar | 0 | 08-06-09 18:02 |
| Yoksa ben öleceğim bu uğurda | B@LoNCuK | Aşk Şiirleri | 0 | 20-04-09 12:21 |
| Ve Galiba Ben Bu aŞktan Önce Öleceğim... | GabRieL | Aşk Şiirleri | 1 | 03-12-08 18:44 |
| severek öleceğim | R@inm@N | Aşk Şiirleri | 2 | 03-12-08 15:06 |
| eski zaman kamyonete yeni zaman modifiye | cyclon | Tuning | 6 | 05-04-06 10:55 |