|
|
|
|||||||
| Soru - Cevap Aklınıza takılan her soruyu sorabilirsiniz.. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Evet arkadaşlar hep bulmak istediğimdi bu soru
![]() Bizce cevabı var Ama sizcesi yok![]() insanlar neden herhangi bir şey yaptıklarında bunu diğer insanlar bilsin istiyorlar buyrun yorumlarınızı ![]() ![]() ![]()
NASIL BİLDİĞİNİ ANLAMAK' MI? NASIL ANLADIĞINI BİLMEK' Mİ? ![]() Konu payda tarafından (07-05-10 Saat 18:56 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
bilinmek derken ?
biraz daha açıklarmısınız ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
sanırsan gösteriş yada hava atmanın neden yapıldgnı soruosun
![]() ![]() ![]() benim hiç öyle bi çabam olmadıgı icin pek bilgim yok açıkçası ama kendini kanıtlamaya calısma olablr ![]()
|
|
|
|
|
#5 |
|
Nefs'in istekleri doğrultusundaki hazlık hissinin sırtını ovalamak için ![]() ![]() ![]() Ego tatminliği ![]() ![]()
|
|
|
|
#6 | |
|
Alıntı:
ben bu sözün benzerini hatırlıyorum taptuk emre hz buyuruyorkimseyi yüzüne karşı övüpte içindeki canavarın sırtını sıvazlamayın ![]() ![]()
|
|
|
|
#7 |
|
Allah için hiç öle bi çabam olmadı çok şükür ama insanlardaki gurur kibir ve bencillik sonuçlarında bir çok kişi kendini birilerine kanıtlama çabasındadır ve bu yüzdende kendini göstermek isterler
Millet Klavye Delikanlısı Olmuş Ahkam Kesiyo Geç kaLmışlığımın öfkesi Yaptığım her hatanın sebebi Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum Çıkar béni bu karanLıktan Yitip gidiyorum [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Tek amaç, dikkat çekmek uğruna yapılan uğraştır
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
heea sonunda konuyu anlamışsen
![]()
Millet Klavye Delikanlısı Olmuş Ahkam Kesiyo Geç kaLmışlığımın öfkesi Yaptığım her hatanın sebebi Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum Çıkar béni bu karanLıktan Yitip gidiyorum [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
konu düzenlenmiş abla dikkatini çekerim
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| bilinmek, insan, ister, neden, İnsan, İster |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| İnsan ve maymun neden farklı? | B@LoNCuK | Sunumlar | 0 | 17-10-09 14:56 |
| Bir İnsan Şeytana Benzemek İster mi? | delikız-06 | İlginç Resimler | 13 | 26-11-08 20:17 |
| İnsan Neden Efsane Üretir | GreenHeLL | Felsefe & Psikoloji | 0 | 09-05-08 08:09 |
| [ İnsan Neden Acı Ceker ? ] | colanya | Taş Fırın Club ( Erkeklere Özel ) | 9 | 02-11-06 19:13 |
| İnsan Neden Güler? | God's Bullet | Bilim & Teknik | 1 | 05-08-06 17:45 |