|
|
|
|||||||
| Yarışma Arşivi (Depo) Geçmişte yapılan yarışmalarımız. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Evet Arkadaşlar Yoğun İstek Üzerine Enleri Tekrar Seçiyoruz
Ben Seçemedim Ben Göremedim Seçilirken Ben Yoktum Demeyin Bu son Şans![]() Yarışmaya herkes katılabilir Tüm yönetici ve üyeler ![]() ![]() Yarışmada Herkes lütfen Sadece Enleri yazsın ![]() gereksiz mesaj istemiyorum Gereksiz mesajları anında silerim![]() Enlere kendinizi yazmayın![]() ![]() Yarışmanın Başlangıç Tarihi : 04 06 2009Yarışmanın Bitiş Tarihi: 01 07 2009Haydi bol şans ![]() Seçerken İhtiyacınız olacak![]()
Sayfalar ben, kederim kalemim,hüznüm mürekkebim oldu Ne üzerime yazılar yazılabildi,ne de üzerimdekiler silindi Yazılamayan sayfalara kendimi yazmaya çalıştım satırlar dolusu yazamadım yazılamadım!MixX Bu kız izdivaç için ne kötü bir cariyedir baby'ciğe Konu GreenHeLL tarafından (04-06-09 Saat 11:40 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#2 |
Konu SterLicyA tarafından (04-06-09 Saat 18:31 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
|
|
#4 |
![]() Konu GabRieL tarafından (29-06-09 Saat 23:32 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#5 |
DoqяuŁαяıмı Göŧüяüceκ καđαя чαиŁıs yαpмαđıм Hαyαŧŧα (!) c0κ sıκı$ŧıqıм чeяđe ß0s ßıяακŧıм Hep Siмđi ßıяακŧıqıи ß0sŁuκLαяıи ßiяiиđeчiм ßeŁκiđe, Kiмseиiи đ0qяusuиu qöŧüямeđiм Hic κiмseиiиđe чαиŁı$ı 0Łмαđıм Чeŧмez мi ? Çıкaяaη σLuя мu вєηi dє aγdıηLığa ? |
|
|
|
|
|
#6 |
Konu KaraMurat tarafından (04-06-09 Saat 15:37 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
|
|
|
|
#8 |
GEL - GiT lerimin sonuna geldim! Yol bitti ve en sonunda; GİT - meyi öğrendim! İçim kanaya kanaya güçlü olmayı, düşe kalka yere sağlam basmayı, yaşanan her şeyi sindirmeyi, kötülükleri kötüleri yok saymayı, devam etmeyi, büyümeyi, başarmayı yani eninde sonunda kendime GEL-meyi öğrendim ![]() Konu GabRieL tarafından (29-06-09 Saat 23:32 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#9 |
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| enleri, gir, kim, neyapakorgun, sec |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Neyapak.org'un Enleri Seçildi | B@LoNCuK | Yarışma Arşivi (Depo) | 50 | 27-05-09 15:40 |
| | MecazeN Enleri Kimler Gir Ve Seç | | SєnттoCαsт | Yarışma Arşivi (Depo) | 53 | 15-05-09 17:33 |
| | 2008-2009 Neyapak.org'un Enleri Seçildi | | SєnттoCαsт | Yarışma Arşivi (Depo) | 128 | 27-04-09 17:56 |
| İşte neyapak bmw nin yeni silahı burda neyapak vallahi ilk ve tek 2009 da ama | muratcan25 | Oto Modifiye & Motorlu Araçlar | 0 | 22-03-08 22:43 |
| neyapak 'ın enleri | shopar | Forum Oyunları Arşiv(Depo) | 3 | 22-08-07 22:19 |