|
|
|
|||||||
| Yarışma Arşivi (Depo) Geçmişte yapılan yarışmalarımız. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
1
En iyi avatar ismail_dk2 En iyi Nickname KαтiLsтуLє3 En iyi İmza ismail_dk4 En Çok sevilen BaLonCuk5 En Çapkın SlayeR6 En Kafadar daring7 En Kültürlü GreenHeLL8 En popüler-B@loncuk 9 En beyfendi-Mertist,pathfinder10 En hanımefendi-baby,ela11 En sportif-Wanted12 En aktif-B@loncuk,chatlaak13 En çok rastladığınız-B@loncuk14 En çok merak ettiğiniz-furstin,Furkan,Efsane15En çok tanışmak istediğiniz-Xx_sekil 16 En ciddi-Efsane17En yakışıklı karizma-ismail_dk,artist 18 En güzel bayan-halimiz duman19 En fikirci-grenhell20En ilginç-burcu tekin 21 En cadı-chatlak22 En geveze-Melihendrix23 En Komik -melihendrix24 En Duygusal -baby_-_-25 En Tembel -ustaa00726 En Hızlı -daring 27 En Aksi -KaTiLsTyLe28 En Alıngan -gösde m,ismail_dk29 En Mütevazi -GreenHeLL,PathFinder30 En Entellektüel -GreenHeLL31 En Anlayışlı, sabırlı -<EFSANE> ,GreenHeLL32 En Hazır Cevap -KaTiLsTyLe33 En Sivri Dilli -KaTiLsTyLe34 En Yardimsever -daring35 En Damarcı -Baby_-_-36 En Tanımadığın -furstin37 En Çalışkan - BALONCUK38 En Paylaşımcı -BALONCUK39 En Piskopat -Sosyopat40 En İyi Bölüm -Forum oyunları41 En Sakin -kilza42 En Uykusuz -kilza43 En Fanatik -Mertist44 En İyi Yönetici -daringEnleri saymamda yardımcı olan arkadaşım daringe ve tufana teşekkür ederim
Sayfalar ben, kederim kalemim,hüznüm mürekkebim oldu Ne üzerime yazılar yazılabildi,ne de üzerimdekiler silindi Yazılamayan sayfalara kendimi yazmaya çalıştım satırlar dolusu yazamadım yazılamadım!MixX Bu kız izdivaç için ne kötü bir cariyedir baby'ciğe |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Alıntı:
güzel güzel eferim
|
|
|
#3 |
|
hepinize sonsuz teşekkürLer
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
anom cadı olmuşum
|
|
|
|
#5 |
|
18
En güzel bayan-halimiz dumanbir yanlislik olmasin sakin ![]() tesekkür ederim herkese ![]()
|
|
|
|
#6 |
|
ne kadar mütevaziyiz
![]() özellikle greenhellin mütevazi olması komik
|
|
|
#7 |
|
sus kız halkın oyları ile seçildim
Halka hizmet hakka hizmettir
|
|
|
#8 |
|
Enler seçilmiyormu ?
neden bi kaç kişi var bi kategoride ?
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Balonuma Sor
|
|
|
#10 |
|
aynı oranda oy aldıkları için
Sayfalar ben, kederim kalemim,hüznüm mürekkebim oldu Ne üzerime yazılar yazılabildi,ne de üzerimdekiler silindi Yazılamayan sayfalara kendimi yazmaya çalıştım satırlar dolusu yazamadım yazılamadım!MixX Bu kız izdivaç için ne kötü bir cariyedir baby'ciğe |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| enleri, neyapakorgun, secildi |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Neyapak.org'un Enleri Kim Gir Ve Seç | B@LoNCuK | Yarışma Arşivi (Depo) | 29 | 01-07-09 19:04 |
| Neyapak.org'un Enleri Seçildi | B@LoNCuK | Yarışma Arşivi (Depo) | 50 | 27-05-09 15:40 |
| | MecazeN Enleri Kimler Gir Ve Seç | | SєnттoCαsт | Yarışma Arşivi (Depo) | 53 | 15-05-09 17:33 |
| | 2008-2009 Neyapak.org'un Enleri Seçildi | | SєnттoCαsт | Yarışma Arşivi (Depo) | 128 | 27-04-09 17:56 |
| neyapak 'ın enleri | shopar | Forum Oyunları Arşiv(Depo) | 3 | 22-08-07 22:19 |