|
|
|
|||||||
| Yarışma Arşivi (Depo) Geçmişte yapılan yarışmalarımız. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Arkadaşlar biraz canlanın size yeni bi yarışma daha hadi herkez kendi güzel bir söz veya şiir seçerek yeteneklerini sergilesin Resimli Şiir Yarışmamız başlamıştır !Yarışma Kuralları 1 Resim üzerine herkes şiirinin altına veya herhangi bir köşeye neyapak org ve imzanız yazacaktır![]() 2 Resimle şiirler alakalı olacak3 Konu içerisinde yorum yapılmayacak yorumlarınızı oylamaya saklıyacağız 4 Şiirler ahlak yapısına uygun olacaktır 5 Boyutları sitemize uygun olmalıdır![]() 6 Resimler size ait olmak zorunda eger aynı resmi başka bi yerde görürsem eleneceksiniz yarışmamızın başlangıç ve bitiş süresi 20 11 2009 - 05 12 2009 tarihleri arasıdır Yarışma Ödüllerimiz 1 Olan Resim Vip Üyelik2 Olan Resim+1000 Rep3 Olan Resim +500 repyarışma herkese açıktır Başarılar ![]() Elemelere katılacak yarışmacılar ve resimleri 1 yarışmacı SiyahAkrep![]() 2 yarışmacı SiNKa![]() 3 yarışmacı Münzevi![]() 4 yarışmacı God's Bullet ![]() 5 yarışmacı Osiris ![]() 6 yarışmacı B@LoNCuK![]() 7 Yarışmacı SterlicyA ![]() 8 yarışmacı GabRiel ![]()
Konu SterLicyA tarafından (01-12-09 Saat 07:59 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
bi boşluk bulup hazırlamaya çalışacam
|
|
|
|
#3 |
|
en kısa zamanda resimler burda nan
|
|
|
#4 |
|
hazırlanmam gerek
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() ahanda ben hazırım herhangi bir sorun yok dimi fotoda? ![]() aha orjinali ![]()
|
|
|
#6 |
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Alıntı:
|
|
|
#8 | ||
|
Alıntı:
Alıntı:
yinede bekle sen sana mutlaka döneceklerdir
|
|||
|
|
|
|
#9 |
|
yok yanlış sonuç çıkartmışsın şiir sana degil resmde alıntı olmicak kendin yapacaksın demek istedim ben (: yani siyahakrepin resminde bi problem yok (:
isot nan resmler deil 1 resim
|
|
|
|
#10 |
|
resmi çekip yapcak hali yok
![]() resimlerin üstüne şiirleri yazdıktan sonra ıspat olarak resimlerini orjinal hallerini de koysun katılanlar sorun hallolucaktır hile hurda olmaz
Konu JustForTim3 tarafından (20-11-09 Saat 23:59 ) de değiştirilmiştir. Sebep: yöneticim kızdı :C |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| neyapak, resimli, yarışması, şiir |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Neyapak Öykü & Şiir Yarışması ... | kilza | Yarışma Arşivi (Depo) | 7 | 21-11-08 20:28 |
| Neyapak Resimli Şiir Yarışması | ЯΛMMStEIN | Yarışma Arşivi (Depo) | 0 | 12-11-08 15:44 |
| Neyapak Nick Yarışması | SєnттoCαsт | Yarışma Arşivi (Depo) | 25 | 10-08-08 13:11 |
| - Resimli şiir yarışması ( resim standart.!) | Μαнoni | Yarışma Arşivi (Depo) | 11 | 30-04-08 11:50 |
| Resimli Şiir Ve Söz Yarışması--->anket | AstraL | Yarışma Arşivi (Depo) | 33 | 01-11-07 08:27 |