|
|
|
|||||||
| Yarışmalar Online Yarismalar ve Sitemizin En iyilerini Secmek için acele edin |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Evet arkadaşlar Neyapak Star yarışması kuruyorum
![]() Şimdi sesi güzel olan herkez katılabilir evet sesi güzel olan kişiler bir ses kaydı yapıp upload ediyo ve linki buraya koyuyo(enstrüman eşligi olmasada olur)ve juri üyeleri dinliyo 10 kişi seçiliyo ve finale kalıyo bu 10 kişi ise neyapak üyeleri tarafından oylanacak ve 1 2 3 olacakdır Millet her sesi güzel olan katılabilir![]() Juri Üyesi Olmak İçin Başvuru Kuralları: 1( Güzel sessi hemen tanıyacak kişiler olmalıdır ![]() 2( Her yarz müziği bilmeli veya dinliyo olmalı (metal bir müzik ve türkü dinleyen gibi )2( Arkadaşım falan filan diye ayrımcı olmamalıdır ve en az 30 mmesaj olmalıdır (Bir arkadaşı veya kendisi çift üyelik alıp kendini destekliye bilirdie )Yarışmacı olma Kuralları : 1( Ses kaydı yapmalı ![]() 2( Upload yapmalı (Bir ücretsiz upload linki:[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]) Evet sesini başka kişiler kötü bula bilir ama sen iyi buluyosan bile katıl bu yarışmaya ![]() ![]() ![]() Juri üyesi nin biri benim en fazla 5-3 arası juri üyesi seçile bilir ![]() Evet millet katılın yarışmaya hadi bakalım ![]() Not : Juri üyesi olmak istiyenler özelden mesaj atsın yarışmacılar buraya sadece ses kaydının linkini koysa yeter ![]() Yarı Final : 20 Mayıs 2009-20 Haziran 2009 Juri Üyeleri : furstin Mertist baby_-_- furkan38 şimidlik yok Konu Uchihaİtachi tarafından (20-05-09 Saat 13:49 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
katılabilirim bak buna !
|
|
|
|
#3 |
|
sesin güzelse katıl
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
neden arşivdekş bu konu ben anlamadım ?
bnde juri olabilirim (:
GEL - GiT lerimin sonuna geldim! Yol bitti ve en sonunda; GİT - meyi öğrendim! İçim kanaya kanaya güçlü olmayı, düşe kalka yere sağlam basmayı, yaşanan her şeyi sindirmeyi, kötülükleri kötüleri yok saymayı, devam etmeyi, büyümeyi, başarmayı yani eninde sonunda kendime GEL-meyi öğrendim ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
hayda bu konu nerden cıktı
![]()
Sayfalar ben, kederim kalemim,hüznüm mürekkebim oldu Ne üzerime yazılar yazılabildi,ne de üzerimdekiler silindi Yazılamayan sayfalara kendimi yazmaya çalıştım satırlar dolusu yazamadım yazılamadım!MixX Bu kız izdivaç için ne kötü bir cariyedir baby'ciğe |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
bnde onu soruyom balonum neden depoda bu oyun
![]() doğru yerdemi yoksa
GEL - GiT lerimin sonuna geldim! Yol bitti ve en sonunda; GİT - meyi öğrendim! İçim kanaya kanaya güçlü olmayı, düşe kalka yere sağlam basmayı, yaşanan her şeyi sindirmeyi, kötülükleri kötüleri yok saymayı, devam etmeyi, büyümeyi, başarmayı yani eninde sonunda kendime GEL-meyi öğrendim ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkadaş Deponun İçine açınca konuyu normal arşivde
![]()
|
|
|
|
#8 |
|
valla ben tasıdım yarısmaar bölumune ama bakıcaz
Sayfalar ben, kederim kalemim,hüznüm mürekkebim oldu Ne üzerime yazılar yazılabildi,ne de üzerimdekiler silindi Yazılamayan sayfalara kendimi yazmaya çalıştım satırlar dolusu yazamadım yazılamadım!MixX Bu kız izdivaç için ne kötü bir cariyedir baby'ciğe |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
böle herkes kafasına göre yarışma açabiliyomu yoksa böle sölencek izin alıncak bi merci varmı be
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| neyapak, star, yarışması |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| 1.Neyapak Okey Yarışması | [u]MuTsuZ | Yarışma Arşivi (Depo) | 291 | 22-05-09 13:49 |
| Neyapak Tuning Yarışması | SєnттoCαsт | Yarışma Arşivi (Depo) | 11 | 10-08-08 13:18 |
| Neyapak Nick Yarışması | SєnттoCαsт | Yarışma Arşivi (Depo) | 25 | 10-08-08 13:11 |
| Neyapak Avatar Yarışması | SєnттoCαsт | Yarışma Arşivi (Depo) | 13 | 10-08-08 13:08 |
| NBA All-Star Yetenek Yarışması Adayları | evanes | National Basketball Association NBA | 4 | 06-02-08 11:12 |