|
|
|
|||||||
| Fest Olaylar Sevincinizi, mutluluğunuzu, özel gününüzü, onu bunu şunu hatta Aşk hayatınızı paylaşın. Sevincinize ortak olalım. Buradaki kutlama sebebimiz dün geceden sonra haber alamadığımız diş fırçamıza kavuşmamız dahi olabilir :)) |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 | |
![]() ![]() ![]() Hoop! Kim Doğmuş Ki Bugün ? Galatasaray taraftarının en yakışıklı ASLANI doğmuş! (: ![]() Karekterli, özü söz bir ve bir o kadarda samimi insanlar çok nadir, bulunması zor ![]() Ve o çok nadir bulunan insanlardan birisi sensin gerçekten Bugün ve bugünden sonraki her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını diliyorum ![]() İyiki varsın Mertciğim ((: Alıntı:
Konu S'onsuzLuk tarafından (26-09-10 Saat 23:25 ) de değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ben açıcaktım ama dedim Gizem açar şimdi ben ellemiyim
Nice senelere reyiss ((:
Konu » ШαитєD « tarafından (26-09-10 Saat 23:21 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
|
|
#5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dogum Günün Kutlu Olsun Mert Iyiki Dogdun ![]() Hayatta Hersey Gönlünce Olsun Rabbim Saglikli Seneler Nasip Etsin Sana ![]() ![]() Pastani Rica Ettim Google Amcam Hazirladi Birde Kiyak Yapti Kendi ne Ekledi ![]() Bunu Millete Duymali Dedi ![]() Buda Hediyen Al Senin Olsun Ama Gercekten Al 7 90 tl Den Basladi Acik Attirma Koss Cabuk ![]()
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
Doğum günün kutlu olsun Gardaş nice senelere : )
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ Alıntı:
|
|||
|
|
|
|
|
#7 |
|
Nice Senelere Doğum Günün Kutlu Olsun mucuk
|
|
|
|
#8 |
|
Nice mutlu yyıllar Mert (:
en kötü gününde bile yüzünden gülümsemen eksik olmasın(:
Sayfalar ben, kederim kalemim,hüznüm mürekkebim oldu Ne üzerime yazılar yazılabildi,ne de üzerimdekiler silindi Yazılamayan sayfalara kendimi yazmaya çalıştım satırlar dolusu yazamadım yazılamadım!MixX Bu kız izdivaç için ne kötü bir cariyedir baby'ciğe |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Nice Senelere Doğum Günün Kutlu Olsun renktaş
ASIL OLAN 100 YIL YAŞAMAK DEĞİL 100 YILDA NELER YAPTIĞINDIR UEFA + SUPER CUP + 17 ![]() NEDENSE İŞLER KARKMAKARIŞIK İŞLER KALBİM SEVDİĞİM ÖZLER HANİ VARYA BAZEN ÖZLÜ SÖZLER ONLARI DÜŞÜNÜP DOLU GÖZLER |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| mertist, mutlu, nice, yılllara |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Nice Yıllara Mertist | baby_-_- | Fest Olaylar | 49 | 08-10-09 23:06 |
| Mertist & Baby İddaa Kupon (30.09) | Mertist | Skor Tahmini ve İddaa | 12 | 30-09-09 23:05 |
| Mertist nedir? Kimdir? | B@LoNCuK | E-Sözlük | 60 | 28-04-09 11:44 |
| nehir nice mutlu yıllara kutsi doğum günü | Mc-Trazy | Yerli Klipler | 0 | 11-12-08 00:32 |
| Esmeralda__ Nice Mutlu Yıllara | тιкι ® | Fest Olaylar | 38 | 08-03-08 17:10 |