|
|
|
|||||||
| +18 Geyikler Tüm +18 Geyiklerimiz Bu bölümümüzde Yer Almaktadır. :) |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#2 |
|
mal anlayamamış
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#3 |
|
çok uzun okumaya üşendim
|
|
|
|
#4 |
|
xDxDxD bu kadar hahaha haketti abaza xD
|
|
|
|
|
#5 |
|
böyle durumlarda sondan okursan konuyu 2 snyeni almıyor anlamak
|
|
|
|
#6 |
|
sonunu okudum zatende ortalarını okumadım
|
|
|
|
#7 |
|
Zuahahahaha Bizde Şok Oldk xD
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
yuh bu nedu
görmedim duymadım bu konuya da bakmadım Muhabbet fena
|
|
|
|
|
#9 |
|
fake olduğu ne kadar da belli
allahım bu gerzeklere akıl ver
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
Çocuk abazalıktan ziyade hakikaten kekoymuş anlayamamış Buket denen erkeğin de içinde varmış Ne de güzel rol kesmiş eleman
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() Doğduğum Günden Beri Yanımda ; GöğSümün Sol Yanında |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| abazası, büyük, dünyanın, geçmiş, gelmiş |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi lideri sizce kim? | SiNKa | Anketler | 1 | 24-06-10 13:35 |
| Gelmiş geçmiş en iyi dost | Erva20 | İslam Dini & İnsan | 0 | 08-03-10 16:19 |
| Sizce gelmiş geçmiş en büyük bilim adamı kimdir? | PathFinder | Anketler | 8 | 13-11-09 10:55 |
| Gelmiş geçmiş en iyi saç stilleri | « ChakaL » | Komik Resimler | 2 | 31-01-07 08:46 |
| Dünyanın Gelmiş Geçmiş En Uzaktan Atılan Golü...Yok Bööle Bi Gol | <ΞFSΛΠΞ> | Spor Müzikleri & Videoları | 11 | 06-08-06 15:25 |