MecazeN  

Geri Dön   MecazeN > Oyun Alemi > Oyun Tanıtımları

Oyun Tanıtımları Demo ve tanıtım amaçlı Oyun paylaşımları bu bölümümüzde. Lisanslı oyunların paylaşımını yapmak yasaktır.

Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 06-04-06, 13:23   #1
OkeY OyuNu 2.1

İŞTE LİNKKKK>>>>>>> [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]

::Tanıtım::

Üreticini Açıklaması:Bildiğiniz Okey+ programının ağ üzerinde birden fazla kişiye oynanabilen hali olan OkeyNet+ ile artık yalnızca bilgisayara karşı değil arkadaşlarınıza karşı da oynayabileceksiniz Bu program ile okey’e dördüncü aramanıza da gerek yok İsterseniz tek başınıza, isterseniz 2,3 ya da 4 kişi olarak oynayabilirsiniz Oyunun en güzel özelliklerinden birisi ek*** oyuncuların yerine programın otomatik olarak Robot oyuncu ataması ve oyunun devam etmesidir Hatta oyun sırasında oyundan çıkan veya hattan düşen oyuncu(lar) yerine yine otomatik olarak Robot(lar) devreye girmekte ve oyun kesintiye uğramadan devam etmektedir Üstelik yine ücretsiz ve kısıtlamasız

::Özellikler::

İsteğinize bağlı olarak sesli oynayabilir ve zemin rengi, animasyon hızı vb özellikleri değiştirebilir, Acemi/Deneyimli/Uzman seviyelerinden istediğinizi seçebilirsiniz

Istakanızdaki taşları herhangi bir anda 'D' tuşuna basarak otomatik olarak dizdirebilirsiniz

Çifte gitmeye karar verirseniz 'C' tuşuna basmanız, taşları çiftlere göre ayırmanız için yeterlidir

Oyunun herhangi bir anında 'ESC' tuşuna basarak pencereyi 'Görev Çubuğu'na gizleyebilir ve program simgesine çift tıklayarak kaldığınız yerden devam edebilirsiniz

Programın 'Kendini Kaldırma' özelliği vardır İsterseniz sisteminizden tamamıyla kaldırabilirsiniz

Program içinde oyunla ilgili 'Yardım ' seçeneği bulunmaktadır

'Okey+ Yardım' genişletildi ve 'Oyunun Kuralları' kısmı eklendi Buradan oyunla ilgili her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz

Oyundaki pek çok ek***lik giderildi

Taşların renkleri gerçeğe en yakın hale getirildi 7 ayrı ek 'Tema' seçeneği ile taşların görünümünde değişiklik yapabilmeniz sağlandı

Istakaların ve taşların oyun penceresinin boyutuna göre yer değiştirmesi sağlandı

Oyunun yapay zekasında önemli geliştirmeler sağlandı Artık oyunu gerçeğe çok yakın biçimde oynayabilecek ve yenmekte epey zorlanacaksınız

Oyun sırasında komutlar kolay erişim için 'Araç Çubuğu' eklendi Araç çubuğunu isterseniz gizleyebilir veya yerini değiştirebilirsiniz

El bitişlerinde diğer oyuncuların ellerinin de görülebilmesi sağlandı

BUDA EKRAN GÖRÜNTÜSÜ

*
*
Sen Doktorlara Göstermediğim Yaramsın

Konu Garfican tarafından (22-04-08 Saat 10:09 ) de değiştirilmiştir. Sebep: lınk duzenlendı
DaviD_JacK ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 15-04-06, 23:50   #2
Tanımlı

guzel dostum emegine saglik ama galiba sifresi var dosyanin???
MaviAslan ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 16-04-06, 08:03   #3
Tanımlı

Teşekkür Ederim Dostum
meele ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 16-04-06, 17:22   #4
Tanımlı

emegin icin sagol ama sifreli dosya acilmiyor
roberto1447 ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 16-08-06, 16:05   #6
Tanımlı

saol kardes emegın ıcın
Eski 16-08-06, 16:08   #7
Tanımlı

Evet Sİfresİ Ne Bunun
Eski 16-08-06, 16:09   #8
Tanımlı

BEN BULDUM ŞİFRE [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
Eski 22-04-08, 10:09   #9
Tanımlı

lınk duzenlendı konu tekrar acıldı

eğer evlilik yolunda bir adım atmaya karar vermişseniz hayatınızı birleştireceğiniz doğru kişiyi bulmuşsunuz demektir ve geriye kalan ayrıntıların bir önemi yoktur
Garfican ist offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiket
okey, oyunu

Konu Seçenekleri
Modları Göster

Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
Konu Konuyu Açan Forum Cevaplar Son Mesaj
Okey oyunu... basit sade ve güzel.. sudan_gelen Oyun Tanıtımları 2 18-11-07 18:56
Cabo ve D+lar okey denenmiştir kucer06 Hıspasat 0 05-02-07 22:19
okey-tavla oyunu s60 xcoll Programlar ve Oyunlar 5 16-09-06 22:40

Şuan Saat: 13:21

Telif Hakları vBulletin
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.