|
|
|
|
#6 |
|
o irmek deil ilmek ayrıca atlamamış ilik açmış allahın akıllıları elinizin isiyle ne hatun işine karışıyosunuz
Millet Klavye Delikanlısı Olmuş Ahkam Kesiyo Geç kaLmışlığımın öfkesi Yaptığım her hatanın sebebi Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum Çıkar béni bu karanLıktan Yitip gidiyorum [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
alla alla çok biliyosunuz ilmek her yerde ilmektir işte
Millet Klavye Delikanlısı Olmuş Ahkam Kesiyo Geç kaLmışlığımın öfkesi Yaptığım her hatanın sebebi Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum Çıkar béni bu karanLıktan Yitip gidiyorum [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| sandalet, yapımı, Örgü |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Sandalet | SeRostyLe | +18 Fıkraları | 0 | 16-12-09 18:54 |
| Eski kumaşlardan örgü çanta - örgü çanta yapımı - Eski kumaşları değerlendirme | B@LoNCuK | Hobiler & Meslekler | 0 | 08-10-09 20:49 |
| Eski kumaşlardan örgü çanta - örgü çanta yapımı - Eski kumaşları değerlendirme | Mr. Ercąη | Bilim & Teknik | 2 | 11-07-09 18:29 |
| Örgü Menekşe Yapımı - Örgü Çiçek - Örgüden Yapılmış Menekşe | B@LoNCuK | Hobiler & Meslekler | 0 | 30-06-09 12:12 |
| Sandalet | asksizprens | +18 Fıkraları | 0 | 02-06-07 13:05 |