|
|
|
|||||||
| Aşk Meşk, Sevgi, Love Aşkın Adı Bu bölümde... En Güzel aşk şiirleri, Ayırlıkların Mutsuzların Aşk doktoru ve Hayatın içinden yaşanmış Olan Aşk Mektupları Bu bölümümüzde |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Offff
![]() ![]() " Dedi "Ne OLdu ?" Dedim "Hiiiiiç"Dedi![]() "Her şeyi Bırak GeLBenimLe " Dedim "OLur mu ?" Dedi "TopuTopu Bi Tabak FazLa Koyarız Soframıza" Dedim "OLmaz" Dedi "Neden ?" Dedim "Aynı Tabaktan Yeriz" Dedi ![]() Bir Daha Sevdim![]() ![]()
|
|
|
|
#2 |
|
aynı tabaktan yersek sana birşey kalmaz
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| sevmeli, Öyle |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Öyle bir söz ki | FORZA | Dua, Ayet, Hadis | 1 | 02-06-09 19:35 |
| ÖyLe Küçükken ÖyLe Kocaman UmutLarLa BaşLamıştım ki Aşka.. | B@LoNCuK | Aşk Şiirleri | 0 | 27-04-09 12:13 |
| Vur Da Öyle Git | minerva | Aşk Şiirleri | 0 | 27-12-08 11:46 |
| İnsan seveceği kimseyi iyi seçmeli, ona göre sevmeli | FORZA | İslam Dini & İnsan | 1 | 16-03-07 22:34 |
| evT bu program çok süper bişey nickiniizi öyle bi değiştiriyor ki öyle harfler kullan | shadowman82 | Messenger Genel | 15 | 01-02-07 15:46 |