MecazeN  

Geri Dön   MecazeN > Güncel Olaylar > Magazin Olayları

Magazin Olayları Yurtiçi ve Yurtdışı Magazin dünyası olayları..

Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 11-11-10, 20:04   #1
Smile "Pankreasımı gerdirdim"

[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]

Sezen Aksu'dan estetik yaptırdı iddialarına komik yanıt

Sezen Aksu, Almanya’nın Bochum kentinde verdiği konserde, geçirdiği hastalıkla ilgili esprileriyle gurbetçi hayranlarını kahkahalara boğdu Aksu “Beni anne ve babalarınız Türkiye’den bilir, çocukları ve onların çocukları da buralardan tanır Öldürmeyen Allah öldürmez Benden kurtulamazsınız!” sözleri herkesi güldürdü

Ameliyatını ti’ye alan Aksu “Önemli bir şey değildi, pankreasımı gerdirdim İçeriden dışarıya başladım güzelleşmeye Estetik yaptıranların hepsi sarhoş, dıştan başlıyorlar Ben ne yaptım? İçten! Baktım ki, seneler içinde pankreasım biraz yorulmuş, ağzı burnu dağılmış hemen toparlattırdım” dedi Minik Serçe, yıllar önce aşık olduğu adamı, bir tartışma sonrası İstanbul-Levent´te tabancayla kovaladığını anlatırken “Her aşık, cinayete meyillidir” dedi Ünlü sanatçı, sokakta aşkını kovaladığı sırada, elindeki tabancanın boş olduğunu ve korkutma amaçlı bunu yaptığını söylemeyi ihmal etmedi

NEDENSE İŞLER KARKMAKARIŞIK İŞLER
KALBİM SEVDİĞİM ÖZLER
HANİ VARYA BAZEN ÖZLÜ SÖZLER
ONLARI DÜŞÜNÜP DOLU GÖZLER

( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] butonu yardımı ile bize bildiriniz )

BARIS89 ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 12-11-10, 07:58   #2
Tanımlı Cevap: "Pankreasımı gerdirdim"

Alıntı:
BARIS89´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Minik Serçe, yıllar önce aşık olduğu adamı, bir tartışma sonrası İstanbul-Levent´te tabancayla kovaladığını anlatırken “Her aşık, cinayete meyillidir” dedi Ünlü sanatçı, sokakta aşkını kovaladığı sırada, elindeki tabancanın boş olduğunu ve korkutma amaçlı bunu yaptığını söylemeyi ihmal etmedi
bıra sosyal mesaj vermeyi sezen teyze önce gaza getir sonra silah boştu de
pesimist_03 ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 15-11-10, 20:34   #3
Tanımlı Cevap: "Pankreasımı gerdirdim"

Vay beee minik serçe en güzel organından başlamış estetik yaptırmaya

Geç kaLmışlığımın öfkesi
Yaptığım her hatanın sebebi
Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum
Çıkar béni bu karanLıktan
Yitip gidiyorum

[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]

( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz )
Heaven ist offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiket
pankreasımı gerdirdim

Konu Seçenekleri
Modları Göster

Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
Konu Konuyu Açan Forum Cevaplar Son Mesaj
Klavyemizdeki "W" ,"H" , "K" ve "Ğ" tuşları paralı oluyor ! MadR@x Komik Fıkralar 6 26-10-09 08:15
(")"(")"(")fareye Bakin Dİrİlerİ BirakmiŞ ÖlÜlere GÖzÜ DİkmİŞ(")"(")"(") minerva Komik Resimler 2 08-11-08 14:02
DOWNLOAD Google Earth """""""Pro""""" Orjinal CD Kopyası! .400.00 $.-----full---- uploader Program Tanıtımları 14 05-09-08 02:23
Microsoft Windows"""FIESTA""" XP [FULL]%100 ÇALIŞIYOR!!! uploader Program Tanıtımları 1 12-01-08 22:47

Şuan Saat: 13:47

Telif Hakları vBulletin
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.