|
|
|
|||||||
| Magazin Olayları Yurtiçi ve Yurtdışı Magazin dünyası olayları.. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
[
Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız
yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
Sezen Aksu'dan estetik yaptırdı iddialarına komik yanıt Sezen Aksu, Almanya’nın Bochum kentinde verdiği konserde, geçirdiği hastalıkla ilgili esprileriyle gurbetçi hayranlarını kahkahalara boğdu Aksu “Beni anne ve babalarınız Türkiye’den bilir, çocukları ve onların çocukları da buralardan tanır Öldürmeyen Allah öldürmez Benden kurtulamazsınız!” sözleri herkesi güldürdü Ameliyatını ti’ye alan Aksu “Önemli bir şey değildi, pankreasımı gerdirdim İçeriden dışarıya başladım güzelleşmeye Estetik yaptıranların hepsi sarhoş, dıştan başlıyorlar Ben ne yaptım? İçten! Baktım ki, seneler içinde pankreasım biraz yorulmuş, ağzı burnu dağılmış hemen toparlattırdım” dedi Minik Serçe, yıllar önce aşık olduğu adamı, bir tartışma sonrası İstanbul-Levent´te tabancayla kovaladığını anlatırken “Her aşık, cinayete meyillidir” dedi Ünlü sanatçı, sokakta aşkını kovaladığı sırada, elindeki tabancanın boş olduğunu ve korkutma amaçlı bunu yaptığını söylemeyi ihmal etmedi
ASIL OLAN 100 YIL YAŞAMAK DEĞİL 100 YILDA NELER YAPTIĞINDIR UEFA + SUPER CUP + 17 ![]() NEDENSE İŞLER KARKMAKARIŞIK İŞLER KALBİM SEVDİĞİM ÖZLER HANİ VARYA BAZEN ÖZLÜ SÖZLER ONLARI DÜŞÜNÜP DOLU GÖZLER |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Alıntı:
önce gaza getir sonra silah boştu de
|
||
|
|
|
|
|
#3 |
|
Vay beee minik serçe en güzel organından başlamış estetik yaptırmaya
Millet Klavye Delikanlısı Olmuş Ahkam Kesiyo Geç kaLmışlığımın öfkesi Yaptığım her hatanın sebebi Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum Çıkar béni bu karanLıktan Yitip gidiyorum [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| pankreasımı gerdirdim |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Klavyemizdeki "W" ,"H" , "K" ve "Ğ" tuşları paralı oluyor ! | MadR@x | Komik Fıkralar | 6 | 26-10-09 08:15 |
| (")"(")"(")fareye Bakin Dİrİlerİ BirakmiŞ ÖlÜlere GÖzÜ DİkmİŞ(")"(")"(") | minerva | Komik Resimler | 2 | 08-11-08 14:02 |
| DOWNLOAD Google Earth """""""Pro""""" Orjinal CD Kopyası! .400.00 $.-----full---- | uploader | Program Tanıtımları | 14 | 05-09-08 02:23 |
| Microsoft Windows"""FIESTA""" XP [FULL]%100 ÇALIŞIYOR!!! | uploader | Program Tanıtımları | 1 | 12-01-08 22:47 |