|
|
|
|||||||
| İtiraf ve Anılarınız Ne kadar cesaretlisiniz ? Özel sırlarınızı bizimle paylaşabilecek kadar mı ? Askerlik anılarınız dahil tüm anılarımız, tüm özelliği ile bu bölümümüzde |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Arkadaşlarınızla ortaklaşa birşey alacakken cebinizde paranız olmasına rağmen "Param yok
valla billa!" dediğiniz oldu mu? Benim başıma çok gelen bir olaydır ah bu menem sigara yüzünden Sigara parasını vermemek için epeyce yalan söylemişliğim var Üstüne birde para bozuksa ses çıkarmaması için gıdım gıdım ilerlerken "ulan şu parayı plastikten yapsaydınızda ses çıkarmasaydı" sitemleri ve surattaki o "Tecahül-i Arif" nam-ı diğer "salağa yatma" rolü![]() ![]() Aradan babaannesi medyum olan bazı arkadaşların " Hissediyorum, içinizde birinin parası var ama vermiyor" tarzı kahinlikleri çıkar ve ıslık çalarak sağa sola bakınmak moduna girer insan birden ![]() ![]() Merak ediyorum acaba aynı duyguları paylaştığım başka insanlarda var mı?
![]() Sevdiğim için ölmem gerekiyordu ![]() Ben SAVAŞMAYI ölmeye tercih ettim ![]() Hayat bir satranca benzer İnsanlarsa piyona Çoğu piyon kendiside vezir olabileceği halde Kendini bir vezire feda eder ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Param olduğu sürece çıkarttım hep ortaya
Madem saklıyorsun arkadaşlık yapmayacaksın![]()
|
|
|
|
#3 |
|
onlar arkadaşın değil demek
|
|
|
|
|
#4 |
|
Hepimiz biraz bencillik yaparız bencilliğin kısa süreninde geçen anı benim için hoş bir günah sanırım
Ömrüm boyunca para sakladığımı veya onlarında benden bıçak zoruyla para istediklerini söylemedim![]() Hepsinin sonunda zaten herkesin istediği olur Ama o anda yaşanan bir olaydır bu Böyle yaşadığım anı vardı anlatmak istedim itiraf niteliğinde insanları anlatılanlarla kötülemek gerçekten fena birşeydir
![]() Sevdiğim için ölmem gerekiyordu ![]() Ben SAVAŞMAYI ölmeye tercih ettim ![]() Hayat bir satranca benzer İnsanlarsa piyona Çoğu piyon kendiside vezir olabileceği halde Kendini bir vezire feda eder ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Hakeden bir arkadaş ise her koşulda veririm ama haketmediğini düşünüyorsam o paraya ihtiyacı olmadığını dşünürsem asla vermem
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ben elimden geldince hep yardım etmişimdir yeri gelmiş okul yıllarımda yol paramı bile verip babamı aramışımdır gel beni al die ama eger sömürüldügümü düşünüyorsam ve hissetmişsem benim için film kopmuş demektir
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
İşi birazda makarayla anlatmaktı derdim ama beceremedim kusura bakmayın hayatında hiç gırgır şamata görmemiş bir insandan bu kadar
Birde farkettim ki konu açmam için çok erken artık biraz daha konu takip edip yarışmaya tekrar katılacağım ![]()
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Banane O Bana Versin
|
|
|
|
#9 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Paylaşmamak hiçte kötü bişey degil
Şu açıdan :Bir arkadaşın olur çok iyi anlaşırsın Yedigin içtigin ayrı gitmez Sigara paranı deil canını istese ortaya koyarsın![]() Birde arkadaş müsvetesi vardır mecburen diger arkadaşlarını kırmamak için onunla takılırsın ve senden günahını istese vermicek durumdasındır Böle durumlarda paylaşım farklılık gösterir
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| birşey, kötü, paylaşmamak |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular