|
|
|
|||||||
| E-Sözlük Mizahi bir sözlüktür, her konuda başlık açabilirsiniz.. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
pesimist_03 *** !!Adına Saygı Duy!! *** * Karamsar KişiLik * Koyu BeşiktaşLı ![]() * Forumun Eski ModLarından * Saygı Değer Bir İnsan ![]() * Yüzyüze görüşmek daha nasip oLmadı :( *** O benim bidanecik, anLayışLı, canımm abimm ![]() Katilstyle tarafından onaylanmıştır :p
ஐ◄███▓▒░░ஐ Karamsar JOKER ஐ◄███▓▒░░ஐ hayatta sahip oLduğum en değerLimdesin : kaLbimde! ► ♫ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ ♪ ♫ ♥ ♥ ♥ Türkçe Rap ♥ ♥ ♥ ♥ FALCON BLACK ♥ Matematikte 3 yanLış 1 doğruyu götürüyor, benim tek yanLışım tüm doğruLarımı götürdü >=( """ Bence birisi bu şehri aLıp kLozete atmaLı ve üzerine sifonu çekmeLi """
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
pesimist_03 ;
|
|
|
|
#3 |
|
Foruma üye olduğumda ilk tanıştığım kişilerden birisi
Son 6 aydır hiç görüşemedik
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
cok sevdğm bi abim
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
herkes unutmuş abimi :(
tuu size ![]() ![]() ![]()
ஐ◄███▓▒░░ஐ Karamsar JOKER ஐ◄███▓▒░░ஐ hayatta sahip oLduğum en değerLimdesin : kaLbimde! ► ♫ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ ♪ ♫ ♥ ♥ ♥ Türkçe Rap ♥ ♥ ♥ ♥ FALCON BLACK ♥ Matematikte 3 yanLış 1 doğruyu götürüyor, benim tek yanLışım tüm doğruLarımı götürdü >=( """ Bence birisi bu şehri aLıp kLozete atmaLı ve üzerine sifonu çekmeLi """
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
ßenim Canım aßim Kendisini Cok severim ve saygı Duyarım
![]() Koyu hemdee ßaya Koyu ßejeeekeLidir :p Msnde gördügümde MutLaka sLm verdigim ve bana içten karde$im dien ßitanecik aßim Nikini ßiLem Cok Seviyorum ![]() ![]() Hı ßide Forum OyunLarındaa en cok onunLaa egLeniorum :p ama i$Lerinden doLayı giremio o ßa$ka :(
|
|
|
|
|
#8 |
|
ilk tanıştığım ve özü sözü bir insanlardan biri ama özletti kendini :(
|
|
|
|
#10 |
|
Şu an üni okuyor , ortalıkta yok
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| kimdir, pesimist03, pesimist_03, sozluk |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| >>>>>Pesimist_03 Kaset Çıkardı!!!!!<<<<< | Øž@ŋßلК0З | Fest Olaylar | 24 | 20-07-09 21:50 |