MecazeN  

Geri Dön   MecazeN > Güncel Olaylar > Yurtiçi Olaylar

Yurtiçi Olaylar Türkiye gündeminde ki konular...

Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 10-08-11, 17:09   #1
Tanımlı Reklam Yazarı Hasan Sancak Yargıtay’a Gidecek!

REKLAM YAZARI HASAN SANCAK YARGITAY’A GİDECEK!

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXXXXXX

BİLİRKİŞİ RAPORUNA KARŞI SÖZ HAKKI İSTİYORUM!

Samsun‘da 2006 yılından itibaren devam eden dava BİLİRKİŞİ HEYETİ’ nin taraflı ve objektif olmayan kararından dolayı aleyhime sonuçlanmıştırŞu anda hakimin gerekçeli kararı beklenmektedır15 gün içinde yazması gerekiyorduCOCA AVUKATLARI, pul parasını ödemediğinden dosya SAMSUN 3ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ’nde beklemektedirBundan sonra Yargıtay safhası olacaktır

NOT:BU HABERİM YARGITAY’A GÖNDERİLDİĞİNDE,BİLİRKİŞİ HEYETİNE VERİLEN CEVAPLARLA KAMUOYUNA DUYURULACAKTIR!

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Hür Tv Arıyorum-Ankara İstanbul’da
Bir türlü bulamadım-gözlerim kaldı yolda

Para ve çıkar ile-Türk Basını susarsa
Yurdumuz elden gider-ne mal kalır ne yasa

HASAN SANCAK

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

HÜR TV ARIYORUM!

NİÇİN HÜR VE BAĞIMSIZ HABERCİLİK YAPAMIYORSUNUZ?

BEN,SESİMİ DUYURACAK HÜR-BAĞIMSIZ VE ONURLU BİR ULUSAL TELEVİZYON BULAMADIM VAR DİYENLERDEN CEVAP BEKLİYORUM’

İSTANBUL’DAKİ ULUSAL TELEVİZYONLARIN ADRESLERİNİ ARIYORUM!

İNSANİYET N*****, ‘HÜR, BAĞIMSIZ, ONURLU ULUSAL TELEVİZYONLARIN ADRES, MAİL VE TELEFONLARININ YA DA YERLERİNİN BİLDİRİLMESİNİ RİCA EDİYORUM!

Televizyonculuk; hür, bağımsız ve onurlu olmaktır Bunlara sahip değilseniz, kesinlikle ‘TELEVİZYONCU’ olamazsınız! Dünyada ve Türkiye’de ‘HÜR, BAĞIMSIZ, ONURLU, YÜREĞİ YETEN, PARANIN KÖLESİ OLMAYAN BİR ULUSAL TELEVİZYON’ arıyorum! Şu ana kadar bulamadım Eğer böyle biri iseniz, sesime ses veriniz Bu özellikleri taşımıyorsanız, kesinlikle ‘TELEVİZYONCU’ olamazsınız Emir alan, haber yapmaktan korkan televizyonları ve gazeteleri protesto ediyorum Ne yazık ki benim ülkemde, ulusal ‘TELEVİZYONLARIN’ çok büyük bir bölümü kuşatılmıştır Özgürce haber yapamamaktadırlar Onlar Dolar ve paranın kölesi olmuşlardır HÜRRİYET YOLUNDA EMEK VEREN, VERECEK OLAN BÜTÜN YÜREKLİ GAZETECİLERE, TELEVİZYONCULARA VE BASIN MENSUPLARINA ŞÜKRANLARIMI SUNARIM

ONURLU BASIN MENSUBU İLE ONURSUZ BASIN MENSUBUNUN ÖZELLİKLERİ!

YA BAĞIMSIZDIR YA DA DEĞİLDİR!
YA BASIN MENSUBUDUR YA DA DEĞİLDİR!
YA DÜŞÜNCESİNİ SATANDIR YA DA DEĞİLDİR!
YA EMİR ALANDIR YA DA DEĞİLDİR!
YA GAZETECİDİR YA DA DEĞİLDİR!
YA HABERCİDİR YA DA DEĞİLDİR!
YA HÜRDÜR YA DA DEĞİLDİR!
YA KALEMİNİ SATANDIR YA DA DEĞİLDİR!
YA ONURLUDUR YA DA DEĞİLDİR!
YA PARANIN KÖLESİDİR YA DA DEĞİLDİR!
YA RUHUNU SATANDIR YA DA DEĞİLDİR!
YA TELEVİZYONCUDUR YA DA DEĞİLDİR!
YA UŞAKTIR YA DA DEĞİLDİR!
YA YÜREĞİ YETENDİR YA DA DEĞİLDİR!
HASAN SANCAK

COCA COLA RÜYA REKLAMI'NI SEYREDİNİZ!
[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]

(TIKLANMIYORSA, LİNKİ ADRES ÇUBUĞUNA KOPYALAYIP, ENTER TUŞUNA BASINIZ)

COCA COLA RÜYA REKLAMININ KONUSU:

Coca Cola Rüya Reklamında bir kişi bir koltukta oturmuş,sırtını koltuğa dayamış uyumaktadırBu uyuyan kişi, aynı zamanda da bir rüya görmektedir Rüya gören kişi,rüyasında susuzluk ihtiyacı çekmektedirRüya görenin yanında da başka bir koltuğu ters çevirerek oturan bir arkadaşı bulunmaktadırKoltuğa ters şekilde oturan kişi, rüya görene bakmaktadır Aslında bu durum uyuyan ve uykusunda rüya gören kişinin bir görüş şeklidir Rüyada arkadaşını bu şekilde kendisine bakarken görmektedirİlk önce yanındaki koltukta oturan arkadaşına rüyada içecek aratmaktadırBu arkadaşını yanındaki koltuktan kaldırarak,odanın içinde yürüterek, buzdolabının yanına gönderiyor Arkadaşı,buzdolabının kapağını açarak,buzdolabının içinde içecek aramaktadır Buzdolabında içecek bulamamaktadırÇünkü buzdolabı boşturArkadaşı buzdolabında içecek bulamayınca,rüya gören arkadaşını devreden çıkartıyorKendisi rüyaya dahil oluyorBuzdolabının içinde bir içecek hayal ediyorArkadaşının bulamadığı içeceği evden dışarı çıkarak, dışarıda aramaya başlıyorMarketlere içecek soruyorMarket sahibinin biri, olmadığını dünyada sadece bir tane kaldığını söylüyorBaşka marketlere içecek soruyorBu sorduğu marketlerin birinde de boş içecek şişesi bulunmaktadır Bu boş şişeyi market sahibi eliyle döndürmektedir Dışarıda içecek aramayı sürdürüyor
Bir kamyon görüyorArka tarafında ise,binlerce boş Coca Cola şişeleri bulunmaktadır Bu arabanın yanından geçiyorHerkesin, elinde bir dolu içeceğin olduğu bir atleti kovalaadığını görürken, rüyasından uyanıyorDolu olan içecek, gerçek hayatta arkadaşının elindedirİkisi birlikte şişenin içindeki içeceği paylaşıyorlarSusuzluklarını gideriyorlar

Aşağıda küçük harflerle yazılan karşılaştırma bölümü BİLİRKİŞİ RAPORUndan alınmıştırIsrarla iki rüya reklam senaryosunun benzerlikleri yok diyen Coca Cola avukatları da eksik yazmalarına rağmen, aynı bizim dediğimiz şekilde cümleler kurmaktadırlar

SAYFA 3AVALININ COCA COLA İÇİN YAPTIĞI REKLÂM GÖRÜNTÜSÜNÜN KONUSU 1:

KÜÇÜK HARFLİ CÜMLELER COCA COLA AVUKATLARINA, BÜYÜK HARFLİ CÜMLELER NOTER ONAYLI ‘RÜYA’YA AİTTİRCOCA COLA RÜYA REKL***** AİT OLAN İLK İKİ KÜÇÜK HARFLİ CÜMLE, ARKADAŞININ RÜYASINA GİREN KİŞİYE AİTTİRRÜYAYI GÖREN O DEĞİLDİRÜÇÜNCÜ KÜÇÜK HARFLİ CÜMLE VE BUNDAN SONRA
GELENLER,RÜYA GÖREN KİŞİYE AİTTİR

ARKADAŞININ RÜYASINA GİREN KİŞİYE AİT CÜMLELER:

—Bir genç rüyasında susamış içecek arıyor
—BENDE RÜYAMDA AÇIM YİYECEK ARIYORUM

—Buzdolabında içecek namına hiçbir şey bulamıyor
—BEN DE YİYECEK N***** HİÇBİR ŞEY BULAMIYORUM

RÜYA GÖREN KİŞİYE AİT CÜMLELER:

—Genç Adam yürüyerek marketlere soruyor
—BEN DE İNTERNETTEN MARKET ARIYORUM

—Yorgun argın biçimde içecek arıyor
—BEN DE İNTERNETTEN UZUN UĞRAŞLAR VEREREK YİYECEK ARIYORUM

COCA COLA RÜYA REKLÂMINDA FARKLI OLAN BÖLÜM:

— O sırada gencin elinde Coca Cola şişesi duruyorEtrafındakiler ona doğru koşarak elinden almak istiyorlar

—Genç koltukta gördüğü rüyadan bu şekilde uyanıyor
—BEN DE YATTIĞIM YERDEN UYANIYORUM

NOTER ONAYLI ‘RÜYA’
GERÇEK ‘RÜYA’ GIDA IŞINLAMA REKLÂMI
ÂLEMDE İLK VE TEK
DÜNYADA EŞİ VE BENZERİ YOK

ÖNEMLİ NOT:
AŞAĞIDA ANLATILAN ‘RÜYA’ YAZISI HİÇBİR BİLGİSAYAR-İNTERNET-BUZDOLABI-SÜPER MARKET VB ŞİRKETİ TARAFINDAN TAMAMI YA DA BİR BÖLÜMÜ SAHİBİNDEN İZİN ALINMADAN TELEVİZYON, RADYODA REKLÂM HÂLİNE GETİRİLEREK SESLENDİRİLEMEZ, OYNANAMAZ, OYNATILAMAZ VE YAYINLANAMAZ

BU YAZININ TAMAMI ALAÇAMLI HALK ŞAİRİ REKLÂM YAZARI EĞITİMCİ-GAZETECİ HASAN SANCAK'A AİTTİR DÜZENLEME ŞEKLİNDE İFADE TESBİT TUTANAĞI

İki bin yılı Aralık ayının birinci günüdür 1122000 Aşağıda mühür ve imzası bulunan, ben Bafra 2 Noterliği NİLGÜN KURT Çakırmahmut İş hanı Kat:1 Bafra adresindeki dairemde görev yaparken, yanıma gelen ve gösterdiği Alaçam nüfusundan YENİLEME nedeni ile verilen 22081989 gün ve V01-985727 numaralı fotoğraflı nüfus cüzdanı kimliğine göre Samsun ili Alaçam ilçesi Yeni cami Mah Nüfusunda 008,5 cilt 16 sayfa 290-7 kütükte kayıtlı olup, baba isminin Yakup, anne isminin Emine olduğu ve 1956 tarihinde doğduğu anlaşılan ve hâlen Yeni cami Mah Alaçam adresinde oturduğunu ve okuryazar olduğunu söyleyen HASAN SANCAK Düzenleme şeklinde bir ifade TESBİT TUTANAĞI tanzimini istedi Kendisini yukarıda yazılı hüviyet ile tanıdığım gibi, bu işi yapma yeteneğinin bulunduğunu ve okuryazar olduğunu gördüm Bunun üzerine şu suretle söze başladı

‘RÜYA’MDA GÖRDÜĞÜM DÜŞ

KONU: ‘Rüya’mda karnımın zil çaldığını fark ederek uyandım Saat gece 0300'dı Yataktan kalkarak, mutfağa gittim Buzdolabının kapağını açtım İçerisinde yiyecek aradım Ne yazık ki buzdolabında ve evde yiyecek namına hiçbir şeyin olmadığını gördüm Açlıktan ayakta duracak dermanım kalmamıştı Su ile karın doyurulmaz diyordum Birden aklıma misafir odasındaki bilgisayarım geldi Hemen misafir odasına koştum Bilgisayarımı açtım Bilgisayar faresini elime alarak, İnternet'e geçtim Büyük bir market aramaya başladım Uzun uğraşlardan sonra karşıma İnternet'te büyük bir süper market çıktı Reyonlarda ne yoktu ki… Tavuk, peynir, zeytin, sucuk, pastırma Canımın çektiği hangi yiyecekler varsa, farenin imlecini o yiyeceklerin üzerine teker teker getirerek, bir bir tıkladım Her tıkladığım yiyecek benim buzdolabına üstten dolmaya başladı Buzdolabını süper marketten ağzına kadar doldurdum Sevincimden havalara zıplıyordum Kendi kendime bolluk ne güzel şey diyordum Birden aklıma bu yiyeceklerin parasını vermediğim geldi Doldurduğum o yiyeceklerin hesabını yapmaya başladım Ortaya çıkan toplam rakamın maaşımı kat kat aştığını gördüm Hanımın seslenmesiyle tatlı düşten uyandığım zaman durmadan elimin ağzıma gittiğini, sanki o yiyecekleri yiyor gibi bir hâl aldığını gördüm Yazılan bu tutanak okunması için kendisine verildi Okudu Yazılanların hakiki arzuları olduğunun bildirilmesi üzerine altı tarafımızdan imzalandı ve mühürlendi
1 ARALIK 2000
İki bin yılı Aralık ayının birinci günü
TC
BAFRA İKİNCİ NOTERİ
NİLGÜN KURT
RESMİ MÜHÜR VE İMZA
ASLININ AYNIDIR
NO:1 6 8 6 2
1 ARALIK 2000

COCA COLA RÜYA REKLAMI VE NOTER ONAYLI ‘RÜYA’ REKLAMININ EN ÖNEMLİ ORTAK ÖZELLİĞİ ŞUDUR

“RÜYA”DA BİLİNMEYEN, BULUNAMAYAN, ORTADA OLMAYAN “İÇECEK” VE “YİYECEK” MADDESİNİN ARANMASIDIR COCA COLA’DA ‘SUSUZLUK’, NOTER ONAYLI ‘RÜYA’DA İSE ‘AÇLIK’ ÇEKENLERİN, BULMAK İÇİN ÇABALARI ANLATILMAKTADIR

NOTER ONAYLI ‘RÜYA’DA ‘RÜYA’YI GÖREN BENİM ‘YİYECEK’ ARAMA İŞİNİ BEN YALNIZ BAŞIMA YAPIYORUMCOCA COLA RÜYA REKLÂMI’NDA İKİ ARKADAŞTAN BİRİSİ DİĞER ARKADAŞINI ‘RÜYA’ DA GÖRMÜŞTÜR RÜYADA GÖRDÜĞÜ ARKADAŞI YANINDAKİ BİR KOLTUKTA TERS OTURMAKTADIR ONU GÖRDÜĞÜ RÜYADA YANINDAN KALDIRARAK,’İÇECEK’ ARATMAKTADIR

1- İki ‘Rüya’ reklâmında da bir yerde yatmaktadırlar

2- İki ‘Rüya’ reklâmında da bir yerde uyumaktadırlar

3- İki ‘Rüya’ reklâmında da bulundukları yerden kalkmaktadırlar

4- İki ‘Rüya’ reklâmında da bir yere doğru yürümektedirler

5-İki ‘Rüya’ reklâmında da buzdolabının yanına gitmektedirler

6- iki ‘Rüya’ reklâmında da buzdolabının kapağını açıp, birisi ‘Yiyecek’ diğerinde ise ‘İçecek’ aranmaktadır Birisinin ‘Açlık’ diğerinin ise, ‘Susuzluk’ ihtiyacı vardır

7- İki ‘Rüya’ reklâmında da buzdolabı boştur

8- İki ‘Rüya’ reklâmında da buzdolabının kapağını kapatarak, birisi ‘Yiyecek’ diğerin de ise ‘İçecek’ aramaya yönelmektedir

9- İki ‘Rüya’ reklâmında da birisi internetten dükkân=market, diğeri ise yürüyerek, dükkân=market aramaktadır

10-İki ‘Rüya’ reklâmında da uzun uğraşlardan sonra dükkân=market te ‘Yiyecek’ ve ‘İçecek’ maddesine ulaşılmak anlatılmaktadır

COCA COLA RÜYA REKLÂMINDA FARKLI OLAN BÖLÜM:

— Coca Cola Rüya Reklâmında da tek değişiklik şudurCoca Cola’da rüya gören kişi marketleri aradıktan sonra içecek bulmak için sokağa çıkarKamyona boş şişe koyanlara bakar ve bu esnada bir atletin elinde bir şişe ile koştuğunu, arkasında da çeşitli insanların bu kişinin arkasından koştuğunu görür

11- İki ‘Rüya’ reklâmında da ‘Rüya’dan uyanmaktadırlar

12- İki ‘Rüya’ Reklâmın sonunda bunun bir ‘Rüya’ olduğu görülmektedir

HASAN SANCAK
ALAÇAMLI HALK ŞAİRİ
REKLÂM YAZARI
(EĞİTİMCİ-GAZETECİ)

Bookmarks

Etiket
gidecek, hasan, reklam, sancak, yargıtayand#8217a, yazarı

Konu Seçenekleri
Modları Göster

Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
Konu Konuyu Açan Forum Cevaplar Son Mesaj
Alaçamlı Halk Şairi-Reklâm Yazarı Eğitimci-Gazeteci Hasan Sancak Kimdir? REKLAM YAZAR Aramızda yeni misiniz ? 20 07-07-11 21:42
Reklam yazarı -şair hasan sancak’tan kafiyeli konuşma kılavuzu!.. REKLAM YAZAR Kültür ve Sanat 0 06-07-11 22:04
Reklam Yazarı Hasan Sancak ın Sporda Barış ve Kardeşlik Senaryoları REKLAM YAZAR Kültür ve Sanat 0 06-07-11 22:03
Eğitimci Gazeteci Halk Şairi Reklâm Yazarı Hasan Sancak ın Yeni Videoları REKLAM YAZAR İlginç Videolar 0 12-02-11 19:49
Tandoğan’dan, Serindağ’a... CHP’nin “Vali” sabıkaları!-Hasan Karakaya erzincanlii Köşe Yazıları 0 18-07-09 00:02

Şuan Saat: 14:41

Telif Hakları vBulletin
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.