|
|
|
|||||||
| Yarışmalar Online Yarismalar ve Sitemizin En iyilerini Secmek için acele edin |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
evet arkadaşlar yarışmamız tamamen bitmiştir işte 1
miz =)Münzevi ![]() 2 miz =)GabRieL ![]() 3 müz eşit oyla 2 kişi seçilmiştir SterlicyA ![]() B@LoNCuK ![]() herkesi tbrk ediyorum arkadaşlar ödülleriniz en kısa sürede verilecektir ![]() yalnız münzevi sen ztn vip napalım
|
|
|
|
|
#2 |
|
münzeviyi tebrik ederim
ve tabi senide bitanem
|
|
|
|
#3 |
|
yemişim yarışmayı
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Tebrikler arkadaşlar
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
rep ödülü olarak değiş 1
nin ödülü2 dk bu resim çıktı demek uzn uğraşsam ![]()
|
|
|
|
#6 | |
![]() tmm kızma :( Alıntı:
|
|
|
|
|
#7 |
|
tebrikler,tebrikler
|
|
|
|
#8 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
ben daha oyumu verememiştim
Sayfalar ben, kederim kalemim,hüznüm mürekkebim oldu Ne üzerime yazılar yazılabildi,ne de üzerimdekiler silindi Yazılamayan sayfalara kendimi yazmaya çalıştım satırlar dolusu yazamadım yazılamadım!MixX Bu kız izdivaç için ne kötü bir cariyedir baby'ciğe |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
kızma
şansına küs
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| erdi, resimli, sona, yarışması, şiir |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Resimli Şiir Yarışması Anket =) | SterLicyA | Yarışma Arşivi (Depo) | 41 | 15-12-09 21:29 |
| Neyapak Resimli Şiir Yarışması | SterLicyA | Yarışma Arşivi (Depo) | 22 | 22-11-09 22:44 |
| Neyapak Resimli Şiir Yarışması | ЯΛMMStEIN | Yarışma Arşivi (Depo) | 0 | 12-11-08 15:44 |
| - Resimli şiir yarışması ( resim standart.!) | Μαнoni | Yarışma Arşivi (Depo) | 11 | 30-04-08 11:50 |
| Resimli Şiir Ve Söz Yarışması--->anket | AstraL | Yarışma Arşivi (Depo) | 33 | 01-11-07 08:27 |