|
|
|
|||||||
| Aşk Meşk, Sevgi, Love Aşkın Adı Bu bölümde... En Güzel aşk şiirleri, Ayırlıkların Mutsuzların Aşk doktoru ve Hayatın içinden yaşanmış Olan Aşk Mektupları Bu bölümümüzde |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Sen erimeyen kar tanesi
Masalımın prensesi sen Gün geçtikce büyüyen Aşksın sen Aşk ![]() Huzurdur aşk ![]() Gerçekten hissetmektir uzağındayken bile ![]() Özlemektir Gerçekten ![]() Doya doya Sarılıp hissetmektir ♥'nu ![]() Sağım Solum Önüm Ardım Aşk ♥ 'belki'' dünyasında ![]() ![]() ![]() ''keşke'' kokan havayı solurken ![]() ![]() ![]() ''iyi ki'' dediğim tek nefesimsin Bulutlara çizdim aşkımı İçinde mavi bir güzellik Dışında sisli bir geçmiş Ömürden hep kayıp sesleri yükselmiş ![]() ![]() Ama şuan çınlanan o ses sensin Yüreğim yüreğine gelmiş ![]() ![]() Ve DELİCE sevmiş ![]() ![]() ![]() “ Sana baharları getirirken Terlemiş yüreğimi Ilık nefesinle kurula ![]() Sevdanın kundağına sarıp Düşlerinde uyut beni ![]() Üşüyen tenimi Nefesinin sıcaklığıyla sar ![]() Avuç içlerinde uyurken Gülüşlerimden öperek uyandır beni ![]() alıntı |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| and#9829, ardım, aşk, sağım, solum, önüm |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Sağım yalan Solum yalan | ησχiσυѕgiяL | Alıntı Çalışmalar | 2 | 19-12-07 21:08 |
| ♥♥♥Ankaragücü - GALATASARAY ♥♥♥ [Genel Maç Başlığı] | TempTaTion | Galatasaray ( 1905 ) | 6 | 02-04-07 10:15 |
| •• Taklit forma ALMA Sahte taraftar OLMA •• ♥♥♥ FORMA NUMARALARINIZ BURADA ♥♥♥ | M.ßaşkaN | Fenerbahçe ( 1907 ) | 0 | 08-02-07 10:37 |
| ♥♥♥FİFA 2006 Şampiyonlar Ligi Turnuva♥♥♥Kayıtlar Burda...!!! | romario11 | Online Oyunlar | 2 | 26-08-06 14:57 |