MecazeN  

Geri Dön   MecazeN > Güncel Olaylar > Yurtiçi Olaylar

Yurtiçi Olaylar Türkiye gündeminde ki konular...

Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 10-08-11, 17:12   #1
Tanımlı Şair Reklam Yazarı Hasan Sancak 50 Şiir Kitabına Destekçi Arıyor!

Alaçamlı=Köprübaşılı Halk Şairi, Reklam Yazarı, Eğitimci ve Gazeteci Hasan Sancak (55) yazmış olduğu 50 tane şiir kitabına işadamları, belediye başkanları ve milli kültüre destek olmak isteyen kişilerden ilgi ve destek bekliyorKonu ile ilgili görüşlerini dile getiren Sancak:’ Çıkan üç tane şiir kitabım (O' DUR) ÖĞRETMENİN EN GÜZEL ATATÜRK ŞİİRLERİ (2000),ONLAR ANALARIMIZ (2003)BENİM ANNEM MELEKTİ ('2005) ÖĞRETMENİN EN GÜZEL ANNE ŞİİRLERİ vardır Bu şiir kitaplarımla birlikte basıma hazır 50 tane şiir kitabım ve 5000 taneden fazla şiirim okuyucularla buluşmayı beklemektedir 1500 tane seçenekli reklam senaryom vardır Bu reklam senaryolarımın 50 tanesi noter onaylıdır Aslen Trabzon’un Köprübaşı ilçesindenim27 senelik evliyim Nagehan isminde bir kızım, Alp Cihan ve Boğaç Han isminde de iki tane erkek çocuk sahibiyim Çok değişik şiir kitaplarım vardır Genellikle şiirlerimde sosyal konuları işliyorum Ermeni ihanetini anlattığım 3000 mısradan oluşan şiir kitabım,4 tane Samsun’un güzelliklerini en ince ayrıntısına kadar anlattığım şiir kitaplarımla birlikte (ANNE, ATATÜRK, BAYRAK, ÇOCUK, DEPREM, GURBET, HZ MUHAMMED, KAPKAÇ, KIZILAY, KİTAP, MEHMETÇİK, MİLLİ TAKIM, ÖĞRETMEN, SEVDA, ŞAİR, ŞEHİT, ŞİİR, TERÖR, VATAN…) Yazılanlar, şiir kitaplarımdan bazılarıdır Türkiye’de ne yazık ki milli kültüre destek olanlar çok azdır İçki, sigara ve kumara milyonları akıtanlar, kitabın değerini anlayamazlar Yetkililer, sesimize ses vermelidirler Kültür ve Milli Eğitim Bakanları uyumaktadırlar Niçin yarışmalar düzenlememektedirler? Bu bakanlıklar sözde değil, özde olmalıdırlar Şiir, roman, hikâye, makale, deneme yazanların kitapları okuyucularla buluşması gerekir Benim durumumda olan ve kitap çıkartamayan nice şairlerimiz ve yazarlarımız vardır Yoktan yere milyonlarca lirayı zevk ve sefaya harcayanlar, millî kültüre ne zaman destek vereceklerdir? Şairler ve yazarlar da mankenlere verilen değer kadar değer beklemektedirler
Bir şiir kitabını kalemle deftere yazmak, bilgisayara geçmek, sayfa düzenini yapmak, yanlışları düzeltmek, kelimeleri yerli yerine yerleştirmek… Büyük bir sabır ve çaba gerektirmektedir Bunlar yapıldıktan sonra şiir kitabının okuyucuya ulaşması için paraya ihtiyaç vardır Benim gibi maddi gücün yerinde değilse, beklemek mecburiyetindesin Eğer gücünüz yerindeyse, şiiri seviyorsanız, reklâmınızı yaptırmak istiyorsanız bize ulaşınız Destek olanların şiir kitaplarımın iç karton kapaklarında, renkli olarak tanıtımı olacaktır Kendinizi, şirketlerinizin tanıtımını ve yaptığınız çalışmaları kamuoyuna istediğiniz şekilde duyurabilirsiniz Belediye başkanlarının yaptığı icraatlar şiirleştirilir İl ve ilçelerin en güzel şekilde şiirle tanıtımı yapılır Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti Devletinin yüzyıllarca yaşamasını Yüce Mevlâ'mızdan diliyor, en derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum’ dedi

BENİM ANNEM MELEKTİ

TÜRÜ ŞİİR
112 SAYFA
FİYATI 5 LİRA

Türkiye İçin GeçerlidirDestek ve Kitap İsteme Adresi: PTT HESAP NO : 8771827

ANNE VE BABALAR,

BELEDİYE BAŞKANLARI-İŞADAMLARI,

Çocuklarınıza-Evlatlarınıza
Kitap Okuma Aşkıyla Tutuşan Gençlere
Alacağınız-Vereceginiz Hediye Kitap Olsun!

BENİM ANNEM MELEKTİ

Şiir kitabımdan elimde 550 tane kaldıBu şiir kitabıma destek bulduğumda bin tane daha başka bir şiir kitabım okuyucularla buluşmuş olacaktırŞiir kitabıma; şiir kitabımı alarak,yeni çıkartacağım şiir kitabımda isminiz, unvan ve bulunduğunuz ilin adı yazılarak kitabıma destek olabilirsiniz

Kıymetli Okuyucu,

BENİM ANNEM MELEKTİ!

12 Ağustos 2004 yılında Almanya’da vatanım vatanım diyerek vefat eden biricik annem Merhume Emine Sancak için kaleme alınmıştırŞiir kitabım tamamen anne şiirlerinden oluşmaktadırNe yazık ki ülkemizde milli kültüre destek olacak belediye başkanları,işadamları yok denecek kadar azdırVarsa bile onlara sesimi duyuramadım

ŞİİR KİTABIMI ALACAKLARIN DİKKATİNE!

Şiir kitabıma destek olacak okuyucularımız üye oldukları forum sitelerinden adreslerini gönderebilirlerKitap alacaklar bildirildiğinde adlarına imzalanarak gönderilecektir

Samsun’un Alaçam ilçesindeki PTT’den kendime bir hesap numarası açtımYukarıda ve ismimin üzerinde en altta bu numarayı bilginize sunuyorumPTT binasına telefon,elektrik parasını yatırmaya gittiğinizde aklınıza geliyorsam, numarayı da bir kağıda yazmışsanız, içinizde kendi annenizin sevgisini taşıyorsanız, şiir kitabıma desteklerinizi bekliyorum
Şiir kitabım iki şekilde okuyucularımıza ulaştırılacaktırTek kişi isteklerde normal posta ile gönderilecektir Toplu isteklerde ise,PTT kargosu ile şiir kitaplarım verdiğiniz adreslere gönderilecektirPTT kargo tek kitap ve bir kiloya kadar 5 lira ücret almaktadır

PTT, hesabıma yatırılan her yüz lira için 1,5 lira ücret almaktadır Yirmi kişi ayrı ayrı kitap istese ve hesaba para yatırsa, yirmi sefer 1,5 lira yatırması gerekirBu da 30 lira ederArkadaş olanlar,bir kişi adına hesaba yüz lira para yatırırsa, sadece 15 lira vermiş olurTOPLU İSTEKLERDE PTT YE ÖDENECEK FAZLA PARA İLE 5-6 KİTAP DAHA ALMIŞ OLURSUNUZArkadaş olanlar ya da destek vereceklerin toplu halde posta numarasına para yatırmaları ve kitap istemeleri daha ekonomik olmaktadır

Bu durum Türkiye için geçerlidirAlmanya ve diğer yabancı ülkelerdeki vatandaşlarımıza kitap göndermek çok masraflı olmaktadırBir çare de bulamadımForum sitelerinden bu yazımı okuyan yurtdışındaki vatandaşlarımızın Türkiye’de aileleri bulunmaktadır Onlar vasıtasıyla kitabıma ulaşma imkanına sahiptirler
Bütün bu duygu ve düşünceler içerisinde günlerinizin mutlu,sağlık ve sıhhatle geçmesini diler,saygı ve sevgilerimi sunarım

Türkiye İçin GeçerlidirDestek ve Kitap İsteme Adresi:

PTT HESAP NO : 8771827

HASAN SANCAK
ALAÇAMLI HALK ŞAİRİ
REKLÂM YAZARI
(EĞİTİMCİ-GAZETECİ)

Bookmarks

Etiket
arıyor, destekçi, hasan, kitabına, reklam, sancak, yazarı, şair, şiir

Konu Seçenekleri
Modları Göster

Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
Konu Konuyu Açan Forum Cevaplar Son Mesaj
Şair- Reklam Yazarı Hasan Sancak’tan Teröre Şiirli Tepki!.. REKLAM YAZAR Yurtiçi Olaylar 0 10-08-11 17:10
Şair Reklam Yazarı Hasan Sancak tan Sarkisyan a Ağrılı Cevap! REKLAM YAZAR Yurtiçi Olaylar 0 10-08-11 17:10
Reklam Yazarı Hasan Sancak Yargıtay’a Gidecek! REKLAM YAZAR Yurtiçi Olaylar 0 10-08-11 17:09
Reklam yazarı -şair hasan sancak’tan kafiyeli konuşma kılavuzu!.. REKLAM YAZAR Kültür ve Sanat 0 06-07-11 22:04
Reklam Yazarı Hasan Sancak ın Sporda Barış ve Kardeşlik Senaryoları REKLAM YAZAR Kültür ve Sanat 0 06-07-11 22:03

Şuan Saat: 19:12

Telif Hakları vBulletin
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.