|
|
|
|||||||
| iftar ve sahur Sofrası iftar yemekleri, iftar duaları, iftar sonrası ve dikkat edilmesi gerekenler Sahurda yapılması gerekenler, sahur yemekleri ve daha fazlası.. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
![]() Mutfak: Türk Mutfağı Süre: 40 dakika 6 kişilik Malzeme: 1 kilo biftek 2 çorba kaşığı sıvıyağ 1 adet soğan 1 adet havuç 1 küçük kereviz 1 adet patates 2 diş sarımsak 1 çorba kaşığı salça 1 defne yaprağı karabiber tuz Yapılışı: Biftekler 2 çorba kaşığı sıvıyağda kızartılıp tencereye alınır ![]() Soğanlar ve sarımsaklar ayıklanıp yemeklik doğranır ![]() Havuç, kereviz ve patatesler ayıklanıp doğranır ![]() Tamamı defne de eklenerek etin kızartıldığı yağda kavrulur ![]() Sulandırılmış salça eklenerek etin üzerine dökülür ![]() 3 su bardağı sıcak su, tuz ve karabiber eklenerek etler yumuşayıncaya kadar pişirilir ![]() Etler ayrı bir tencereye alınır ![]() Kalan sebzeler ezilerek etlerin üzerine dökülür ![]() Bir iki taşım kaynatıldıktan sonra servis yapılır ![]() Afiyet olsun…
|
|
|
|
#2 |
|
bu saatlerde insanın canı neler istemıyoki
![]() muhteşm duruyoo
|
|
|
|
|
#3 |
|
buyrun size adananın en güzel yemeği içli köfte
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Hee nerde yada varda bizmi göremiyoz
![]()
Millet Klavye Delikanlısı Olmuş Ahkam Kesiyo Geç kaLmışlığımın öfkesi Yaptığım her hatanın sebebi Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum Çıkar béni bu karanLıktan Yitip gidiyorum [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Olmasada canım çekti valla
|
|
|
|
#7 |
|
Ewet ya olsa hiç fena olmazdı
Millet Klavye Delikanlısı Olmuş Ahkam Kesiyo Geç kaLmışlığımın öfkesi Yaptığım her hatanın sebebi Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum Çıkar béni bu karanLıktan Yitip gidiyorum [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| biftek, salçalı |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|