|
|
|
|||||||
| Fan-Clubs Fan-Club üyelerimize özel Fan Clubler :) Artık sizinde bir Clubunuz olsun. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Forumumuzun SayqıDeqer SewiLen Has KroSever Abisi Yeri qeLince AbiLik Yapan Yeri qeLince TatLı DiLLe uyarıp HerKes TArafınDan SewiLen Abimiz Yasin Abimize Bir Fan CLuP Yakışır Dedim
![]() !Herşey Sana Feda oLsun Abim![]() ![ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] KimDir ![]() !Nirden baslasam efenim nirden 18 08 1984-1983-1982 dogumlu aldugum hakkında rivayetler varKücükken haylazmı haylamısım en sevdigim oyuncak sapan Ama her seferinde babam alıp kırıyodu cünkü hep bizim evin penceresine konan kuslara atıyodum Sonra okula yazdırdılar beni ilk gün elimde fis sopası kırıldı Ögretmen babanız ne is yapıyo die sormustu bende sanane aynı bizim komsu gibi soruyosun demiştim:p Orta okul ve liseyi siz düsünün artık müdür gibi adamdım müdürden cok odasında duruyodum Üniversiteyi hic sormayın essek gibi bıraaktım hakkımızdan hayırlısı Sonra galericiler kumpasına düstüm ip cambazı laaf cambazı oldum babam bile inanmıyo konusmalarıma FORUMA 8 AYDA KATILDIM 9 AYDA MOD OLDUM 11 AYDA SMOD OLDUM alacak yıldız kalmadı![]() severim sevilirim herkes sever sayar güleriz egleniriz kalp kırmamak icin kafamı kırarım foruma badi lafını kazandıran sahsiyetim badican ım var co-badim var ve badi badilerim varayrıca aplam var ђąŋıм дĝa bacuum var pc_kopat_kız bide gündüz gece tayfam var gece tayfam aysan badican ђąŋıм дĝa ,pc_kopat_kız garifcat1 yaremciya constantine cagrı legend adanalı handsome gece beklerim sizleride manyak muhabbet oluyo gündüzleri herkes burda zaten bide benle ugrasmayı kesmeyen bi futbolcuxx var danam benim bilmedigim seyleri ögreten NO Fear King Lear Hasler Master Mr ercan Asksız prens ![]() ![]() ![]() varda var basbelalarım var guranfb Bad boys by_danger İmparator ozanbjk hala amca dio bide St_Darkness im (bu cocuk bambaska bi dunya) var makara zadem benim beyefendi kardesim var forza junior badilerim var pc_furko med cezir bide yaremciya var benim belkide herseyimi bilen bide bayan belalarım var misskorn adrenalins puyju esra ödül user badimde var 3hece8harf herkes tanıyo zaten forumda herkesin bende yeri var ayrı en cok bu linkdekiler [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] herkes bana gelio abi adminler cevap yazmıyolar sanki bana cok veriyolar telden görüsüyom ben caldırıyom aramıyolar msj atıyom cevap yazmıyolar arıyom bende mecbur her tür müzik dinlerim bide manyak oyun oynarım koyu fenerbahceliyim 14 subat bizi bozar 19 temmuz günümüz tek askım fenerbahce bu arada asksızım yanlızım bir kedim bile yok anlıyomusunuz askerligimi yaptım isim gücüm var bekarım sehir dısına cıkmayı severim özellikle trabzon kurban olayım tası topragı turist kaynıyo hem yöresel yemekleri güzel hemde kalacak oteler full hizmet turistlere Turk örf ve adetlerini tanıtıyosunuz her hafta 2 gun kesin iskembe corbası icerim icemezsem evde yaptırırım bide gruplandırayım ablam:ђąŋıм дĝa:d abilerim: veycell 01 murat77 yakısıklı29 appomixate bukalemoon sugarman41 krocanlarım ve herseylerim: aysan garficat1 badican 3hece8harf bayan badiyelerim: misskorn esra ödül puyju esrabacuum: pc_kopat_kız kroahtım: By_Kengil No fear badicanlarım: damien constantine king lear imparator legend ozanbjk asksız prens guranfb by danger master futbolcuxx e-dragon mehmetsenol hassler No Fear m baskan adanalı ve sayamadıklarım En fırlama badicanım: Alperovic tanısında espiri görün haytadaki badybuda alman versiyonu) Cagrı gözlüklü badi amma uzattım ha 1 saatir kimseyi banlamadım birazda sözlerle tanıtayım; Siddeti sevmem uygulamayı iyi bilirim Sevilmek icin önce severim Aglamak icin önce gülerim Bana bir gelene bin giderim Sevdiklerime el uzatanın kolunu kırarım Dalımı kıranın agacını kökünden sökerim Benden bu Kadar aklıma gelirse eklerim![]() ResimLeri : [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] Abimizin Bire Bir Çok özeL RöporTajLarını Bu Fan'da BuLabiLecekSiniz ŞimDiden SöLüyorum TanıyanLar BiLir O NormaL Bir Üye Yada YöneTiciDeiL o Çok FarkLı Bi Abimiz Sewmeyen Warmıdır Acaba ![]() !HaLom![]() SayqıDeqer Abimiz « єLİt¢є » Fan CLup ![]() !Not:Fan CLup Kodunu ekLeyip Üye oLan Herkese Rep DaqıtıLacakTır Rap Daqıtmak İsteyenLer BeLirtsin Fan CLup Kodu : [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] Fan CLup Kod qörünüşü : HTML Code:
[size=2][color=Navy][url="http://www.forumdayim.org/showthread.php?t=109920"][b][color=Navy]SayqıDeqer Abimiz [/color][color=DarkGreen]« єLİt¢є »[/color][color=DarkRed] Fan CLup..!TıkLa üYe oL..;);)[/color][/b][/url][/color][/size] [b][/b] ![]() !1-]ĆǿǿŁэЯ' 2-)<ЯΛMMŚtΞIΠ™>3-)sisleyy 4-)10Bası Sadece « єLİt¢є » Fan cLuß üyeLerinin kuLLanaßiLicegi smiLeLer & gifLer ![]() Not: Forumda ßaska yerde kuLLanıLırsa ßan Seßeßidir ![]() ÜyeLerimiz ![]() !1-) ĆǿǿŁэЯ' [Kurucu] [Co-Badi] 2-) « єLİt¢є » 3-) є-Қαтiζ 4-) [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] 5-) BirGüL 6-) <<EVİLL>> 7-) !__nly__! 8-) TempTation 9-) ASTRAL 10-) sisleyy 11-) elmasekeri 12-) dj lokumcuq 13-) <ЯΛMMŚtΞIΠ™> 14-) «§@ň©Ħ₤Z» 15-) kemalxxx 16-) ŝςαѓŦαςє 17-) ђąŋıм дĝa 18-) -LEgENd- 19-) [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] 20-) [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] 21-) X-Ray 88 22-[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] 23-) AKGÜN 24-) chopper 25-) $@F@K 26-) murat001 27-) erzincanlii 28-) İbLis 29-) DİLA 30-) ßυяσcк™ 31-) heawy metal 32-) 33-) everest 34-) «Қд®'i'ZЩą» 35-) «sL@¥€R» 36-) kâLpsiz - 37-) ________ 38-) [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] 39-) [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] 40-) [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] 41-) Rebel_Anqel 42-) Akuut 43-) YarımdüŞ 44-) [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] 45-) ismail_dk 46-) spack 47-) Dr@kul@ 48-) 49-) *dReam* 50-)By_Danger 51-) Cadı'M 52-) _JeLibon_ 53-) KatiLstyLe 54-) darthtanir 55-) 10Bası 56-) hakanay1907 57-) oxi 58-) AaLeyna 59-) memooo99 60-) alperuçar 61-) Cyber_Bios 62-)FATRİX 63-)XUPER 64-)daring 65-)CAMPLAZLO 66-)_lost_
Konu KaraMurat tarafından (15-12-08 Saat 22:51 ) de değiştirilmiştir. Sebep: Eklenti:D |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
benide kalın gro aleminin kralının clup ına
![]() Konu ĆǿǿŁэЯ' tarafından (24-05-07 Saat 22:47 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aramıza HoşqeLdin ![]() İmza Kodunu EkLersen Rep'in weriLecekTir![]()
|
|
|
|
#4 |
bu işte bi iş var daha ilk mesajı hemen ilk gelip bu fan cluba üye olmuş yürü be everest ![]() helal olsun neyse bende gelim ![]() ![]() belki üye olursam bidaha banlanmam artık avatarıma resmini koydum![]() ![]() bide fanına üye oldum ![]() artık banlamaz 1 hafta boyunca
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Alıntı:
Aramıza HoşqeLdin
|
|
|
|
#6 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Alıntı:
Kromusun oLm sen buraya Üye oLdun
|
|
|
|
#8 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
missLerde qeLir
Merahh Etme
|
|
|
|
#10 |
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| abimiz, and#171, and#187, club, clup, elitce, fan, saygand#305deger |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| İyiкi Dogduи 'ฬєєקєг'™ | SERSERİMM14 | Fest Olaylar | 24 | 11-07-08 00:05 |
| мυzჃєя вα∂ιℓℓι-Sσѕуєтє güzєℓι | emrah25gs | Yerli Klipler | 4 | 12-03-08 22:47 |
| нєяşєу ѕєи∂є gιzℓι | FORZA | Şiirlerimiz | 2 | 03-06-06 12:19 |
| ¢єнєηηєм∂єη gєℓєη ѕєѕℓєя ... | вуŦค๒єгﻮє | İslam Dini & İnsan | 2 | 30-04-06 07:26 |