|
|
|
|||||||
| TürkiyeM Ülkemizin & Türkiyemizin doğal güzelliklerini, resimlerle, Sözlerle, Anlatımlarla bu bölümde bulabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Dağlıca'da dün şehit olan Şehit Uzm
Onbş Abidin TANRIKOLU facebook sayfasında ''HEPİMİZ ÖLMEYE HAZIRIZ ÇÜNKÜ ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ BU BÖYLE BİLİNE'' diye yazmış ![]() ![]() ![]() Bu kahramanlar vatan için gözünü kırpmadan canını verirken,onları anmak boynumuzun borcudur ![]() Ruhun şad olsun yiğidim ![]()
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() Doğduğum Günden Beri Yanımda ; GöğSümün Sol Yanında |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Alıntı:
![]() sabah gazetede okumuştum acaip duygulanmıştım ![]() Vatanını böylesine seven, gözünü bile kırpmadan ölüme giden Mehmetlerimiz olduktan sonra hiç kimse sırtımızı yere getiremez Allah rahmet eylesin ailesine sevenlerine sabr versin ![]() ![]()
GEL - GiT lerimin sonuna geldim! Yol bitti ve en sonunda; GİT - meyi öğrendim! İçim kanaya kanaya güçlü olmayı, düşe kalka yere sağlam basmayı, yaşanan her şeyi sindirmeyi, kötülükleri kötüleri yok saymayı, devam etmeyi, büyümeyi, başarmayı yani eninde sonunda kendime GEL-meyi öğrendim ![]() |
||
|
|
|
|
|
#3 |
|
Of ya yeter artık ya ne zamana kadar böyle gencecik insanlar ölecek,bir şeyler yapılsın
![]() ![]() Çok üzüldüm Allah mekanını cennet eylesin![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cok duygulandim, daha cok genc
![]() ![]() Mekani Cennet olur insAllah
|
|
|
|
|
#5 |
|
Allah Sevenlerine Sabir Versin Ruh u Sad Olsun
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| facebook, profilinde, yazdığı, yazısı, Şehidimizin |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| İsmail YK - Facebook Çılgın Facebook | FaLcata KemaL | Yerli Klipler | 1 | 15-01-10 01:33 |
| Bir Şehidimizin Anasına Şiiri | Mertist | Amatör Şiirler | 0 | 20-11-08 08:56 |
| bir afrikalının yazdığı şiir | melihendrix | Konu Dışı & Off Topic | 0 | 15-10-08 09:48 |
| Kullanıcı Profilinde Kullanıcını Bulunduğu SAat Dilimi 3.5.x | Gardiyani | vBulletin Değişimleri | 2 | 17-07-08 12:36 |
| Kulağında Allah Yazısı Olan Çocuk Ve Selde Allah Yazısı | mqxc | İlginç Resimler | 6 | 30-05-07 22:26 |