Sen mi Geç kaldın,Ben mi Erken geldim
Senin hayalinle yaşamak,Sana umutlanmak,bundan daha yüce daha gercek daha mutlu bir şey varmı sanki senden önceleri karanlıkta yaşıyordum yada yaşadığımı sanıyordum hayat senle öyle güzel ki öye zevkli ki biliyorum bir gün çekip gideceksin hayatımdan o hayaller boşa cıkacak o umutlar tükenecek o yüce aşkım beni gıdım gıdım öldürecek mutluluk diye bir şey kalmayacak yine senden önceki yaşayıp da yaşadığımın farkında olmadığım hayata döneceğim yine yaşayan bir ölü olacağım biliyormusun can hep seni kaybetmenin korkuları var üzerimde keşkeler vardır insanın hayatında işte benim keşkem de sen olacaksın keşke tanımasaydım diyeceğim keşke bilmeseydim keşke sevmeseydim çünkü sen gidince bileceğim ki dünyada çok tatlı birinin olduğunu ama benle değil bileceğim ki masallarda ki güzel peri nin sen olduğunu ama o masalda senin benle olmadığını bileceğim ki yanındayken huzurlu mutlu olunduğunu ama bunun ben olmadığımı can ah can neden sen mi gec kaldın ben mi erken geldim bilmiyorum ama bildiğim tek gercek var her ne olursa olsun seni çok seviyorum benim olsan da bir başkasının olsanda bu yürek hep yanacak sana hep sen sen diye atacak sen benim eyvah ımsın seni çok seviyorum eyvahım
|