|
|
|
|||||||
| İtiraf ve Anılarınız Ne kadar cesaretlisiniz ? Özel sırlarınızı bizimle paylaşabilecek kadar mı ? Askerlik anılarınız dahil tüm anılarımız, tüm özelliği ile bu bölümümüzde |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Çok sevdiğin bir sevgilinin kalbini kırdın bilerek veya bilmeyerek ama sonunda pişman oldun nasıl tekrar geri kazanırsı yani ne yapardında onu geri kazanırdın?[IMG]http://img
**********/images/smilies/ka/ka05 gif[/IMG]
|
|
|
|
|
#2 |
|
kalbini kırdıysam mutlaka bi hatam vardır,bu yüzden yüzlerce kez hatta binlerce kez özür dileyip beni affetmesini söylerdim,En kötü durumda evine yada iş yerine bir demet büyük bi çiçek yollardım
Notta ise: Senden ne kadar özür dilesem az biliyorum bu gönül sensiz yapamaz affet,Seni çok Seviyorum![]() yazardım dipnot:tecrübe konusuyor ![]()
|
|
|
|
#3 |
|
bilmiyorum
varmıdır bi tedavisi? yaşıycak mı doktor?
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
yaşıyacak kardeş yaşacayak
%99 9 yaşıyacak
|
|
|
|
#5 |
|
onu kırmadan önce düşüncektin önce kırın ondan sonrada nasıl düzeltirim diyin
Millet Klavye Delikanlısı Olmuş Ahkam Kesiyo Geç kaLmışlığımın öfkesi Yaptığım her hatanın sebebi Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum Çıkar béni bu karanLıktan Yitip gidiyorum [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
kafasını kırmadığıma dua etsin
|
|
|
|
#7 | |
|
Alıntı:
karşı tarafta odun değil ya affeder heleki hata yapan insanı canından çok seviyorsa![]()
|
|
|
|
#8 |
|
al kırdın kırdın ben sana kırma dedim
|
|
|
|
#9 |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| geri, kalbini, kazanırsın, kırdın, nasıl, sevgilinin |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Msn nasıl geri alınır yardım lütfen :( | rockvepunk | Destek ve Yardım | 7 | 23-06-10 09:20 |
| Sadece Kalbini Göster Kalbini Göster ..!!! | Mr. Ercąη | Resimli Şiirler | 11 | 17-09-07 21:36 |
| Nasıl geri geliyor ? | @p@che | Forum Oyunları Arşiv(Depo) | 17 | 25-03-07 15:05 |
| msn nasıl geri alınır | high_tech | Messenger Genel | 4 | 15-02-07 14:08 |