|
|
|
|||||||
| Komik-im Kendiniz amatörce yakaladıgınız yada başınızdan geçen her türlü komik yazı, resim vb. buraya ekleyelim |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
var içinde 20 tane,
20 side birbirinden dürdane, philip oğlan der ki; içene olurum deli divane dikkat et tersten yakma nüfus planlaması açısından lütfen sigara içmeye devam edin öldürmeyen allah öldürmez babanız sizi şu anda izliyor olabilir sonunu düşünen kahraman olamaz ateş seni çağırıyor herkesin elindeki kendine eyvah! mahmut hoca ölüm allahın emri, sigara olmasaydı
Sayfalar ben, kederim kalemim,hüznüm mürekkebim oldu Ne üzerime yazılar yazılabildi,ne de üzerimdekiler silindi Yazılamayan sayfalara kendimi yazmaya çalıştım satırlar dolusu yazamadım yazılamadım!MixX Bu kız izdivaç için ne kötü bir cariyedir baby'ciğe |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
hahaha içenlere duyrulur
![]() ![]() nargilenin üzerinde allahtan böyle şeyler yazmıyorda rahat rahat çekiyom
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| paketleri, sigara, uyarı, yazıları |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Sigara PaketLeri Ürpertecek | Cyber_Bios | Sağlık ve Sağlıklı Yaşam | 0 | 12-08-09 13:21 |
| Tayvandaki Sigara Paketleri | almetdia | İlginç Resimler | 38 | 19-10-07 21:24 |
| kolombiya'daki sigara paketleri | marley | Çeşitli Resimler | 5 | 17-09-07 23:49 |
| Sigara Paketleri KoLLeksiyonu .. | God's Bullet | Hobiler & Meslekler | 7 | 10-03-07 19:31 |