|
|
|
|||||||
| Soru - Cevap Aklınıza takılan her soruyu sorabilirsiniz.. |
| Anket Sonuçlarını Göster: Sizce ''Andımız'' İlköğretim Okullarıda Okunmalı mı okunmamalı mı? | |||
| Okunmaya devam etmeli |
|
21 | 67.74% |
| Artık kaldırılmalı, okunmamalı |
|
10 | 32.26% |
| Fikrim yok |
|
0 | 0% |
| Oylayanlar: 31. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Metin itibarıyle Türk'lük üzerine yazılan bu kelimeler her sabah çocuklar tarafından okunmalı mı? Yoksa kaldırılmalı mı artık?
|
|
|
|
#2 |
|
Kaldırılmalı
Hoş çocuklar bu işlere aklı ermiyor, fakat kimsede sorgulamıyor ben neyim ve şu arkadaşım kim? Ben buna birşey dayatıyormuyum diye ? Malesef böyle bir görüş büyüğünden küçüğüne kadar![]() Osmanlı imp dan kalma, çok Uluslu Ülkeyiz Osmanlı da kimi yerdeki adaletsizliklerinden dolayı çok çekti![]() Evet Kaldırılmalı
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
andımız gereken mesajı veriyor olsa ne asker kaçağı yetişir bu ülkede ne vatan haini ne hırsız ne de başka bişey
5 sene her sabah karda güneşte zorla okutulan bu sözlerin hiçbir yaptırım gücü olmadığı gibi olumsuz etkiler de uyandırıyor o yaşta çocuklar için kesinlikle kaldırılmalı bu saçmalık bide bu konu neden anketler bölümünde değil ? Konu pesimist_03 tarafından (11-02-10 Saat 12:07 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
kaldırılmalı,
okullarda her sabah okutulan,“Türküm” ile başlayan ve “varlığım Türk varlığına armağan olsun”, “Ey büyük Atatürk! Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim ”, “ ve son olarak “Ne mutlu Türküm diyene” ifadeleri, Türkiye Cumhuriyetinin çok kimlikli yapısına uymuyor ![]() ![]() Bu ifadeler “Türk” ırkını esas alan, Türkiye’deki diğer etnik kimliği görmezden gelen hatta asimile sonucu doğurabilecek ifadeler olmakla birlikte ideolojik devlet algısını küçücük çocuklara dayatan beyanlardır Çocuklarımız Ne Türklüğe nede başka bir ırka varlıklarını armağan etme andını içmek zorunda bırakılmamalıdır Çocuklarımız küçük yaşlardan itibaren bir ideolojinin kalıplarına sıkıştırılan insanlar olmaktan çıkarılmalıdır Sonuç olarak; Türkiye’deki tüm etnik ve diğer kimliklerin özgürce var olma, farklı ırkların ve ideolojilerin kendilerine dayatılmadığı özgür bir ortamda yaşama hakkı olması gerektiğini düşünüyorum ![]() alıntıdır ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Fikir alışverişi olsun diye buraya açtım
Anketi sonra ekledim Bura iyidir
|
|
|
|
#6 |
|
olum o zaman anket kalkmalı başlık da
"İlköğretim okullarında neden andımız okunur?" olmalı eski modsun ben mi öğretecem sana işini
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
yok gardaş kalksın mı kalkmasın mı onu tartışcaz
Kalksın diyenler neden kalkmasını istiyorlar, istemeyenler neden istemişyorlar onu öğrenelim
|
|
|
|
#8 |
|
Küçük bir çocuğun ant'tan , millet bayrak, dil din ırk kavramlarını anladığını sanmıyorum
Onun için kalkmalıdır diyorum
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Herşey kalkıyor hayırdır bizlere neler oluyor
![]() Yıllardır okutuluyordu da kimlik mimlik sorun değildi de şimdilerde niye oluyor ![]() Türk'üm diye başlıyorsa çocukların okuduğu okullarda Türkiye Cumhuriyeti okullarıdır ![]() Ağaç yaşken eğilir diyorum okumak istemeyen söylemesin zaten ![]() Japonyadaki küçük çocuk Hiroşimaya götürülüp tarihleri anlatılıyor kimliklerini kim olduklarını dostlarını düşmanlarını tanımaları için ![]() Bence devam edilmelidir
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| andımız, okullarıda, okunmalı, okunmamalı, sizce, İlköğretim |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Mehmetçik (Mutlaka Okunmalı) | Cn. ÖzGüR | Tarihimiz & Savaşlar | 6 | 23-06-09 00:03 |
| İlköğretim okulunda iki tecavüz | B@LoNCuK | Yurtiçi Olaylar | 0 | 23-05-09 10:11 |
| 14 Şubat Sevgililer Gününe Dair (Mutlaka Okunmalı) | GreenHeLL | Sevgililer Günü Özel | 10 | 04-02-09 11:42 |
| İlköğretim kayıtları 1 Haziran'da | Sanchez | Eğitim Haberleri | 0 | 30-05-08 21:45 |
| Dünya Basınının Türban İçin Yazdıkları, İzlenimleri [Mutlaka Okunmalı] 11.02.2008 | GreenHeLL | Siyaset | 4 | 11-02-08 23:54 |