|
|
|
|||||||
| Gizemli Olaylar Tüm Gizli Gizemli olaylar, gizem ve sırlar dünyası bu bölümümüzde |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
SİZİ DELİRTECEK
![]() ![]() ama gerçekMasanızda otururken, bir taraftan sag ayagınızı yerden kaldırıp saat yönünde çemberler çizerken, diğer yandan sag elinizle "6" cizmeyi deneyin ![]() Aşagıda çevirmekte olduğunuz ayagınız saatin tersi yönünde dönmeye başlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve buna karşı yapabileceğiniz hiçbir şey yok ![]() ![]() ![]() yapan var mı bunu?
|
|
|
|
|
#2 |
|
LANNN ÇILDIRICAM YAWW OLMUO YABAMIORUM BI TURLU :d:d
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ÇOK EĞLENCELİİ:d
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
bune nan :d:d
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
denemeyin
![]() çaLmadan oynar ßizim ayıLar dicek sonra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Delü gibi yaptım bi de yha puhahah
![]() COQ KOMK OLİİİ ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
yoo bende bi terslik mi var acep :p
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Olmuo bu :p
UzakLarındayım AçıkLarınDa ![]() Kırgınsın Biliyorum ![]() yüzün bahara dönük Yüzün sus pus![]() OlaBilseydim keşke ![]() sarılıp dökebilseydin Yüzünü![]() dökeBilseydim![]() Olabılseydim susturabilseydim hıçkırıgını keşke uyutabilseydim Ellerini avuçlarımda avuçlarında![]() AçıklaRın kara maVi açıkların Vurgun izin ver Sokulayım kıyılaRına ısınayım ısıtayım![]() Sorgusuz Sualsiz "ÖYLECE" ![]() ![]() OLabilseydim yanında![]() ! Affedebilseydin keşke![]() !!Hasretim’sin
![]() ![]() !! |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
oLmii yhaa
![]() ![]()
ßu Ne ßiçim FeLsefe Yine Sıçtın İnsanın İçine ![]() ![]() ![]() Son Sigaramsın ![]() ![]() Veremem eLLere ![]() ![]() Çekmeye Kıyamam İçime ![]() ![]() Ben Yanmışım Yakamam Senide ![]() ![]() Ucunda Hasretim Yanar ![]() ![]() ÖzLemim Her Çekişimde ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
olmuomu nerensle yapiinis puhaha
![]() :p
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| ama, delirtecek, gercek, gercek sinir, sizi |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| gerçek ask gerçek olsun | henry___17 | Aşk Meşk, Sevgi, Love | 6 | 12-06-07 11:05 |
| Sizi Gidi Sizi !! Yermi Forumdayim Magazin Servisi Bee !! | ck | Fest Olaylar | 209 | 11-06-07 14:20 |
| İşte gerçek sevgi budur...Sizi böyle bekleyen var mı? | AMASYALII | Çeşitli Resimler | 16 | 25-09-06 21:01 |