|
|
|
|||||||
| Asparagas Haberler Yalandan kim ölmüş (: |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Yalnızlıktan çok sıkılan ve canına tak eden [
Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız
yada giriş yapmanız gerekmektedir ] çok ilginç ve bir o kadar anlamlı olan çalışmasını bizimle paylaştı buyrun okuyun ![]() ![]() ![]() ne yahoo ne msn ille de sen, ille de sen hadi gözünün yağını yiyem neyapak bana karı bul 10 metrekareye düşer 9 erkek 9 'u da birbirinden ürkek hadi lan bul bi tane de içmeye gidek neyapak bana karı bul barlar saplı karılarla dolmuş icq desen folloş olmuş şansımız forum oyunlarına kalmış neyapak bana karı bul ben de özledim ben de resmin var şu an elimde son şansım artık sende neyapak bana karı bul otobüs durağa gelmeden karılar kaçıp gitmeden çabuk ol la [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] banlamadan neyapak bana karı bul [
yada giriş yapmanız gerekmektedir ] diyorki [
yada giriş yapmanız gerekmektedir ] halin yaman sen bu gidişle bi b*k olaman bırak karıyı kızı da muhabbete devam neyapak bana bi karı bul ![]() ![]() ![]() ![]() Neyapak Haber Ajansı Ben Muhabiriniz [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] İSTANBUL Adı üzerinde asparagas haber kimse kırılmasın alınmasın
muhabbete devam ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
açcağın konuya zoken
bu ne la
Fazla geldiyse size Hürriyet Cumhuriyet Özlemini çekiyorsanız saltanatın sultanın Hala önemini anlayamadıysanız Millet olmanın Kul olun Ümmet kalın Fetvasını bekleyin şeyhulislamın Unutun tüm dediklerimi Yıkın diktiğiniz Heykellerimi ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
fotomontaJJ
![]() ![]() 3kağıtçı düzenbaz senii
Fazla geldiyse size Hürriyet Cumhuriyet Özlemini çekiyorsanız saltanatın sultanın Hala önemini anlayamadıysanız Millet olmanın Kul olun Ümmet kalın Fetvasını bekleyin şeyhulislamın Unutun tüm dediklerimi Yıkın diktiğiniz Heykellerimi ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağlama la
![]() yardım ediyom sana hislerine tercümen oluyorum işte daha ne istiyon
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
güzelmiş
|
|
|
|
#8 |
|
itiraf ediyorum
![]() iğrençsiniz ![]()
|
|
|
|
#9 |
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| ama, anlamlı, bir, slayerden, İlginç, şiir |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| (şiir)Az Gelişmiş Ülkenin Çok Gelişmiş Hıyarı(şiir) | [By]Kengil | Geyik & Mizah | 12 | 04-07-09 13:46 |
| Slayer'den Farklı Bir Rekor Denemesi | kilza | Fest Olaylar | 96 | 23-02-09 20:03 |
| "Mutfakta kötü, yatakta iyiyim!" sLayer'den Bir Gece Mesaisi Daha! | sLayeЯ | Top Models | 39 | 09-06-08 22:34 |
| Rakamların İlginç Dansı (Şiir Gibi:) ) | Mr. Ercąη | Bilim & Teknik | 12 | 17-07-06 18:38 |