|
|
|
|||||||
| Asparagas Haberler Yalandan kim ölmüş (: |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Bilindiği üzere fanatik galatasaraylı olan çalışkan moderatörümüz BARIS89 geçtiğimiz hafta Manisaspor ve Galatasaray arasında Manisa deplasmanında oynanan maç sırasında sinirlerine hakim olamadı ![]() Maç boyunca oynanan kötü fulbol ve futbolcu Sabri Sarıoğlu'nun tahrikleri yüzünden ayrıca rakibi Manisasporsun uğrattığı hezimetin vermiş olduğu sinirle bir anda tribünlerden sahaya atlayan BARIS89 önüne gelene saldırdı ![]() Saha içinde büyük karışıklığıa sebep olan çalışkan moderatörümüz BARIS89 güvenlik güçleri tarafından apar topar dışarı alındı ![]() Basına fazla yansımayan bu olay Mecazen Haber Ajansı tarafından fotoğraflarla belgelendi ![]() İşte o saldırı anında çekilmiş bi kaç kare ; ORTALIĞIN KARIŞTIĞI AN !!! ![]() BARIS89 BU ŞEKİLDE DIŞARI ALINDI !!! ![]() Ben muhabiriniz Kilza Mecazen Haber Ajansı / İSTANBUL ( Yalandan Kim Ölmüş )
![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Bu kadar agrasif olmaya ne gerek var canım
Millet Klavye Delikanlısı Olmuş Ahkam Kesiyo Geç kaLmışlığımın öfkesi Yaptığım her hatanın sebebi Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum Çıkar béni bu karanLıktan Yitip gidiyorum [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
|
|
#3 |
koptum ![]() ama bunlar hep Pesinin başının altından çıkıyor
ASIL OLAN 100 YIL YAŞAMAK DEĞİL 100 YILDA NELER YAPTIĞINDIR UEFA + SUPER CUP + 17 ![]() NEDENSE İŞLER KARKMAKARIŞIK İŞLER KALBİM SEVDİĞİM ÖZLER HANİ VARYA BAZEN ÖZLÜ SÖZLER ONLARI DÜŞÜNÜP DOLU GÖZLER Konu Heaven tarafından (21-11-10 Saat 13:00 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Alakası yok tamamen benim acar gazeteciliğim
![]() Neden başkasına mal ediyosunki ayıp ayıp mesleğime laf etme barış ![]() ![]() ! |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Alıntı:
![]() basında bu kadar özgür olmazki kardeşim ![]() sorma üstümdede fenerbahçe tişörtü var
ASIL OLAN 100 YIL YAŞAMAK DEĞİL 100 YILDA NELER YAPTIĞINDIR UEFA + SUPER CUP + 17 ![]() NEDENSE İŞLER KARKMAKARIŞIK İŞLER KALBİM SEVDİĞİM ÖZLER HANİ VARYA BAZEN ÖZLÜ SÖZLER ONLARI DÜŞÜNÜP DOLU GÖZLER |
||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| baris89uda, Çıldırttılar, şok |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Rijkaard'ı çıldırttılar! | » ШαитєD « | Galatasaray ( 1905 ) | 0 | 15-08-10 11:28 |
| Güneş'i Çıldırttılar | JustForTim3 | Trabzonspor ( 1967 ) | 4 | 29-07-10 18:55 |