|
|
|
|||||||
| Gizemli Olaylar Tüm Gizli Gizemli olaylar, gizem ve sırlar dünyası bu bölümümüzde |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
başlikta olduğu gibi her türlü soruyu sorun düşündüğünüz ve mantikli açiklamalarla sizlere yanildiğinizi ispatlayayim dini konular hariç herşeyin sonu ona bağlaniyor çünkü sorularinizi bekliyorum
BİR GEÇE ANSİZİN GÖÇÜP GİDEÇEĞİM BU DİYARLARDAN GERİDE BİRAKTİĞİM BİR KAÇ YORUMUM OLACAK :p ![]() Unutma seninde bir gün basin dara düsecek Yalan dünya sana bana aldirmadan dönecek Ask seni de vurunca boynun bükük kalinca Kalbinin sesini duyunca Anlarsin çok geç olunca Ask haketmeyenlere Gülleri dikenlere Can çekip gidenlere mahkum Sonlar hep hüzünlere, çaresiz bitislere Günahlar ateslere mahkum |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
insanlar neden sebebsiz yere birbirini öldürecek kadar aşağılık olabiliyorlar
|
|
|
|
#3 |
|
çatala neden çatal demişler
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
insan nın biyolojık yapısında kı olağanüstülükler nelerdir???
evet arkadaşım mantıklı bir cvp bekliyorum |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Nedir Ben Sana Soruyorum
|
|
|
|
#8 |
|
insanlarin doğuştan gelen birsavaşçi ruhu vardir bvu bilimsel olarak 0 hormonundan kaynaklanir ve nasil yemek içmek ve sevişmekten zevk aliyorsak öldürmekten ve buna dayali şiddettende zevk alabiliriz sadece tek bir hormana bağlidir herşey
BİR GEÇE ANSİZİN GÖÇÜP GİDEÇEĞİM BU DİYARLARDAN GERİDE BİRAKTİĞİM BİR KAÇ YORUMUM OLACAK :p ![]() Unutma seninde bir gün basin dara düsecek Yalan dünya sana bana aldirmadan dönecek Ask seni de vurunca boynun bükük kalinca Kalbinin sesini duyunca Anlarsin çok geç olunca Ask haketmeyenlere Gülleri dikenlere Can çekip gidenlere mahkum Sonlar hep hüzünlere, çaresiz bitislere Günahlar ateslere mahkum |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() biyolojik derken neden bahsetmek istedini anlamadim açik bir soru sorarsan cevap vere bilirim
||
|
|
|
|
|
#10 |
|
çatala çatal demenin asli olarak pek bir matiği yoktur aslinda çatala bir çok dilde bir çok farkli isim takilmiştir ve sonuç olarak genel olarak insanlarin kafasi fazla karişmasin diye herkez ortak olan karari almiş ve yemeğe batirilarak yenen şeye çatal denmiştir türkiye özgü dür
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| bilirim, çürüte, hereyi, herşeyi, mantiken, rte, sleyeeiniz, söleyeçeğiniz |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Bindiğim Atı İyi Bilirim / 28-01-08 | αкυυт | Magazin Olayları | 0 | 28-01-08 08:18 |
| Bilirim O Yaride | Heaven | Çeşitli Resimler | 1 | 10-01-08 06:49 |
| Gaye Aksu - Bilirim | h@cker | Yerli Şarkı Sözleri | 0 | 09-01-08 17:03 |
| Ben BiLirim-Dj PePe | єLiтcє | Yerli Klipler | 1 | 30-05-07 00:02 |
| Bilirim | DİLRUBA | Aşk Şiirleri | 1 | 27-10-06 00:00 |