|
|
|
|||||||
| +18 Geyikler Tüm +18 Geyiklerimiz Bu bölümümüzde Yer Almaktadır. :) |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
sperm'in tadı
Çapa Tip Fakültesinde okuyan arkadaslar Anatomi hocamiz Sami Zan'in ününü bilirler ![]() Sami hoca sirf üreme organlarini kendi üslupuyla anlatan ve her dersinde 400 kisilik anfide disaridan gelenlerle birlikte yaklasik 700-1000 kisiyle dolduran çok degerli bir hocamizdi ![]() ![]() ![]() Anatomi derslerini birinde , erkek menisindeki yüksek glükoz, yani bizim bildigimiz sekerin seviyesini anlatiyordu O yil liseden mezungenç bir ögrenci kiz arkadasimiz el kaldirdi ve bombayi patlatti ![]() "Anladigim kadari ile, menide çok seker oldugunu söylüyorsunuz ![]() ""Evet aynen öyle" dedi Sami hoca ve dediklerini destekleyen istatistik oranlarin tablosunu gösterdi Arkadasimiz gene elinikaldirip söz istedi: "O zaman tadi neden sekerli degil? ![]() " Anfidekorkunç bir sessizlik oldu ![]() ![]() Ve sonra bütün anfi gök gürültüsü gibibir kahkaha Koyverdi ![]() ![]() Yüzü birden kipkirmizi olanarkadasimiz, hizla defterle kapiya kosarken, Sami Hoca çok ciddi bir yüz ve buz gibi sesle derse devam etti ![]() ![]() "Seker tadialinamaz Çünkü sekeri hisseden tad alma hücreleri insanin dilininucundadir ![]() ![]() Girtlak derinliginde ise, aciyi ve eksi tadi algilayanreseptörler bulunur ![]() ![]() Sana neseli bir gün dilerim kizim"![]() ![]() ![]() ![]() ALNTıı ![]() !
Konu Fuяκaи tarafından (25-06-07 Saat 14:20 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
harika wallaaa ellerine sağlık eee nede olsa tecrübe konuşmuş
![]() ![]() ![]() nasrettin hocaya sormuşlar hocam eşşekten düşmek nasıl bir duygu? oda demişki;onu eşşekten düşene soracaksınız ![]() ![]() ![]() (anlayana)
Senden Emanet Sensizlik ki Senden Öte ![]() ![]() ![]() ![]() SENİ SEVİYORUM DİYEN DİLLERE DEĞİL SENİN İÇİN AĞLAYAN GÖZLERE İNAN ![]() ![]() ![]() ZİRVEYE ÇIKARKEN HERKESE SELAM VER ÇÜNKÜ İNERSEN HEPSİNE RASTLARSIN Yağmur mazgallarını kumbara sanardım çocukken ve tüm harclığımı atardım arasına bu yüzden en çok denizden alacaklıyım ben Adaletin Bumu Dünya |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
kız baya bi dengesizmiş yani
hocada manyak cevap vermiş ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4 |
|
güzel valla
|
|
|
|
#5 |
|
helal olsun kıza allahtan ilk ilşkiyi konuşmamışlar yoksa kız neler nalatırdı merak ediyorum wallaa
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
guzelll
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
saol kardeş
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Kızın adına üzüldüm ya
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
kız pek bi safmıs ya
![]() ![]() :::Because of you:::![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :::I forgot the smart ways to lie:::![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :::Because of you:::![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :::I'm running out of reasons to cry:::![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :::When the friends are gone:::![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :::When the party's over:::![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :::We will still belong to each other:::![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
bu ne yavvv??
|
|
|