|
|
|
|||||||
| Fan-Clubs Fan-Club üyelerimize özel Fan Clubler :) Artık sizinde bir Clubunuz olsun. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Arkadaşlar 4 büyük kulübün Fan Club'larının olduğunu biliyorum ama geride kalan 14 tane daha takımın olduğunu unutmayalım Yani kısacası 1 Çatı altında toplanalım![]() ÖrNek:S@K@RON(Ts) <==KURUCU==> S@K@RON (Ts) <==YaRDıMCI==> Senttocast (Ts) <===ÜYELERİMİZ===> 1)Senttocast (Ts) 2)Pesimist_03 (BJK) 3)ДЯtíst ™ (BJK) 4)Kartalizma (BJK) 5)Sl@yer (GS) 6)ismail_dk (GS) 7) JustForTim3 (Ts) 8)|ReckLesS (Ts) 9)[
Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız
yada giriş yapmanız gerekmektedir ][
Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız
yada giriş yapmanız gerekmektedir ] <==DİLEK ve ŞİKAYET==>
Senttocast & S@K@RON
Konu S@K@RON tarafından (05-09-10 Saat 12:50 ) de değiştirilmiştir. Sebep: LİSTE GÜNCELLEMESİ 2010-2011 |
|
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
kardeş ben de geldim
senttocast(ts)
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ Alıntı:
|
|||
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yemre10(GS)
|
|
|
|
|
#4 |
|
michaeLowen(Fß)
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
guranfb1907(FB)
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
shadowman82(GS)
YERİNE SEVEMEM ![]() Saatler durmuş beni bekliyor Attığım adımları sayarken Penceremdeki güneş gece yaratıyor İşte birtanem bir dünya daha kararıyor Birde filizlenmemiş bir gül koparılıyor Mavi gökyüzü varken Bana hep geceler kalıyor Ölmek için yaşamak gerek Beni yaşatmadınki ben öleyim Ölmek için sevmek gerek Bana sevdirmedinki ben öleyim Yaşam dediğin duyguya Bir soru işareti bırakıyor Seni gözyaşlarımda saklayıp Bu koca şehri ağlatıyorum |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Geldim(TS)!
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| club, clup, destek, fan, hep, lig, sper, spor, süper, tam, toto, turkcell |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Spor Toto Süper Lig'de Transferin Kralı Kim [04.09.10] | S@K@RON | Spor Bülteni | 31 | 08-09-10 08:51 |
| 3.Hafta | Spor Toto Süper Lig @ KKarabükspor-BEŞİKTAŞ | KartalizmA | Beşiktaş ( 1903 ) | 0 | 29-08-10 13:42 |
| Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | BJK 0 - 2 İBB | |ReckLesS | Beşiktaş ( 1903 ) | 8 | 22-08-10 13:42 |
| Fenerbahçe'miz 4 - 0 MP Antalyaspor |Spor Toto Süper Lig 1.Hafta| | Fuяκaи | Fenerbahçe ( 1907 ) | 4 | 14-08-10 22:15 |
| Kotü günde de gercekTaraftarın yanında.Hep destek Tam destek.Bu aşk öyle hemen bitme | M.ßaşkaN | Fenerbahçe ( 1907 ) | 0 | 10-04-07 13:46 |