|
|
|
|||||||
| Messenger Genel Messenger eklentileri, messenger ek programları, avatarları, genel bilgileri ve messenger yamaları.. Kısacası Messenger ile ilgili herşey bu bölümümüzde |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
![]() sitede 7 bölümden oluşan resimler var: animated,fun,work,signs,friendship ,sports,other bölümü seçtikten sonra yapacağımız şey beğendiğimiz resmi tıklayıp,yazımızı yazmak bundan başka 32 farklı resim sizi bekliyor![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cok SÜper Hepsi Ben Yapiorum Falla Memnun Kaldim
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
harika
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
üzerinde çaliştik güzeldi eyvallah
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
saol kardesim
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
saolasınn
Eğer "9" canlı olsaydın bile En çok "8" kere kaçabilirdin ölümden Bil ki "7" düvele sultan olsan dahi Yerin "6" mekan olacak sana En fazla "5" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "4" açsan da gözünü Bu dünya "3" günlük dünya Azrail'in yanında "2" kat olup yalvarsan da nafile Elbet "1" gün öleceksin İşte o zaman her şey "0" dan başlayacak ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
eyvallah iyi vakit gecirdim
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| sper, avatar, yapma, sitesi, farkl, resim, kendi, stilini, olustur |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| süper emo punk gothic resim avatar arşivim... | delikız-06 | Avatar & İmza Dizayn | 5 | 31-05-08 13:17 |
| 150 farklı avatar yapma sitesi | injured | Messenger Genel | 10 | 19-03-08 00:03 |
| süper avatar yapma sitesi.35 farklı resim. | kafiLe | Messenger Genel | 6 | 10-02-07 13:56 |
| Web sitesi yapma programları | cesur_yürek | Program Tanıtımları | 3 | 25-03-06 19:24 |