|
|
|
|||||||
| Messenger Genel Messenger eklentileri, messenger ek programları, avatarları, genel bilgileri ve messenger yamaları.. Kısacası Messenger ile ilgili herşey bu bölümümüzde |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
evet arkadaşlar meşhur dövmeli hatun paylaşımından sonra bir süper paylaşım daha
inşallah daha önce verilmemiştir verilmişse kusura bakmayın![]() ![]() ![]() sitede 7 bölümden oluşan resimler var: animated,fun,work,signs,friendship ,sports,other bölümü seçtikten sonra yapacağımız şey beğendiğimiz resmi tıklayıp,yazımızı yazmak![]() ![]() aşağıda üç örnek resim var bundan başka 32 farklı resim sizi bekliyor![]() ![]() lütfen teşekkürlerinizi ve replerinizi esirgemeyin![]() ![]() ![]() [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] Haketiysem +RAP |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Elİne SaĞlik KardeŞ Ama Bu Daha Önce Verİldİ
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Paylaşım için teşekkürler
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çalinti
|
|
|
|
#5 |
|
Cooo K İİİsiniz
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çok teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
saolsın kardeşim
![]() ![]()
Sevdalı Yüreklerde Beyaz Sürgünler, Halayla Türkülerle sevdi bu kalpler, Yıldızlar tutuştu siyah beyazla, Marşlarımız ağlasın KartaL aşkıyla, Beşiktaş seninle ölmeye geldik! Beşiktaşk ![]() ![]() ![]() Takdir Ediliyorsanız değil, taklit ediliyorsanız başarmışsınız demektir
![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| sper, avatar, yapma, sitesi35, farkl, resim |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| alın size güzel bi nick yapma sitesi (verildiyse sorry) | ıloveyou | Avatar & İmza Dizayn | 21 | 24-03-10 12:44 |
| süper emo punk gothic resim avatar arşivim... | delikız-06 | Avatar & İmza Dizayn | 5 | 31-05-08 13:17 |
| 150 farklı avatar yapma sitesi | injured | Messenger Genel | 10 | 19-03-08 00:03 |
| süper avatar yapma sitesi [35 farklı resim] Kendi Stilini Olustur... | med_ceziR | Messenger Genel | 7 | 13-02-07 21:24 |
| Web sitesi yapma programları | cesur_yürek | Program Tanıtımları | 3 | 25-03-06 19:24 |