|
|
|
|||||||
| Komik Fıkralar Komik Fıkralar Bölümümüzde En güzell fikralari bulabilirsiniz... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Bir albay, bir er, bir yasli kadin ve bir de genc kiz trende ayni kompartmanda yolculuk etmektedir
Tren bir tunele girip kompartman karardigi zaman, MUCUK bir öpücük sesi ve ardindan SIIRRRRAAAK ! diye bir tokat sesi duyulur Tünelden ciktıktan sonra yasli kadin "Aferin genc kiza Nasil yapistirdi tokadi" diye düsünmekte ve kafasini sallamaktadir Genc kiz da "Zevksiz herif bu morukta ne buldu ki , bi de öpmeye kalkti ama kadin da iyi yapistirdi " diye dusunmektedir Albay ise "Ulan bizim esoglusu er, kizi öptü Tokadi biz yedik" diye yanarken er de icinden soyle düsünmektedir: "Hehe Aferin lan bana elimi öpüp nasil yapistirdim tokadi albaya![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2 |
![]() ![]() saol güzeldi![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
çok güzeldi ama o albay diğil matematikçi olcak
Hayallere dalıp gitmem ben, Çünkü tek hayalim sensin benim! Hiçbirşey isteyemem ben Çünkü birtek istediğim sensin benim ![]() Dünya unutursa dönmeyi, Rüzgar unutursa esmeyi, Aşıklar unutursa sevmeyi, Belki o zaman unuturum seni |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
çok güzeldi saol
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
güzeldi
![]() ![]() saol
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
cok güzeldi sagol
|
|
|
|
|
#9 |
|
Çok İyİ Yaaaa
|
|
|
|
|
#10 |
|
gercektende guzeldı tesekkurler
![]() ––• (¤ •––ŧÜяKїyĔ Ă MїĻĿĭ דּυŧЂøĹ ţĂKĺmŀ––• (¤ •––Fuή ČĿÜβÜ [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] Düşeriz Elbet ![]() ![]() ![]() Ama Biz Düşersek Bir Yağmur Damlası Gibi Yaprağa, Vatan Sağolsun Diyen Mehmetçik Gibi Toprağa Düşeriz ![]() ![]() ![]() Düşmeyiz Namerdin Ayaklarına ![]() ![]() ![]() ![]() Bir Hüzünlü Türkü Olup Yar'in Dudaklarına Düşeriz ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| asker, bir, fkras, fıkrası, sper, süper |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Yılın Fıkrası | memooo99 | Komik Fıkralar | 0 | 28-05-08 03:06 |
| ::.çorumlu::.>><<::.fıkrası::. | [By]Kengil | Komik Fıkralar | 7 | 12-03-07 17:48 |
| Asker Temel cumhur başkanından harçlık istiyor:) çok kısa ve süper :) | aysan | Komik Fıkralar | 7 | 24-11-06 17:51 |
| Moderatör Fıkrası | Mr. Ercąη | Geyik & Mizah | 3 | 21-07-06 12:22 |
| -*-*-* 5--1 in fıkrası -*-*-* | By_MuTu | Komik Fıkralar | 1 | 16-07-06 20:04 |