|
|
|
|||||||
| Aşk Meşk, Sevgi, Love Aşkın Adı Bu bölümde... En Güzel aşk şiirleri, Ayırlıkların Mutsuzların Aşk doktoru ve Hayatın içinden yaşanmış Olan Aşk Mektupları Bu bölümümüzde |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
nasılda alısmısım sana farkında olmadan
konusurken bile seni söylüyorum sanki kelimelerim seninle daha bi anlamlı adın hiç düsmüyor dilimden nasıl olabilir ki her an seni düsünürken,her an seni yasarken,her baktıgım yerde seni görürken adın nasıl olmaz ki dilimde artık gün 24 saat degil bende ne gecem belli ne gunduzum![]() sokaga cıkmak bıle gelmıyor içimden artık bılıyorum kı nereye baksam sen varsın nereye baksam hayalın hep karsımda olacak ama dıyorum cık dısarıya ve haykır kerkes duysun herkes bılsın senı ne kadar sevdıgımı öylesıne yer etmmıssın kı bende vazgecmem mumkun degıl artık![]() hanı demıstın ya aynada gozlerının içine bak dıye,ben her aynaya baktıgımda senı goruyorum kalbigüzelim kafamın içinde sadece bir isim yankılanıyor sureklı:![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() butun benlıgım senın adını sayıklıyor damarlarımda dolasan her damla kanımsın yenıden hayat verensın bana![]() yalnız kadıgım zaman hatıraların bıle yetmıyor artık kendımı avutmaya calıstıgım bakısların bıle yetmıyor,içimdekı hasretı kalbımdekı ozlemı zerre kadar olsun dındırmıyor![]() aynı havayı soluyoruz dıye kandırıyordum kendımı,bu da yetmıyor artık sensız bu sehır dar gelıyor bana gülgüzelim![]() ![]() ![]() sevıyorsan dunya iki kişiliktir ![]()
|
|
|
|
#2 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
ASIL OLAN 100 YIL YAŞAMAK DEĞİL 100 YILDA NELER YAPTIĞINDIR UEFA + SUPER CUP + 17 ![]() NEDENSE İŞLER KARKMAKARIŞIK İŞLER KALBİM SEVDİĞİM ÖZLER HANİ VARYA BAZEN ÖZLÜ SÖZLER ONLARI DÜŞÜNÜP DOLU GÖZLER |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| sensiz, tadi, yok |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Sensiz olmaz-sensiz yaşanmaz diyen Kalbimin sesidir. | B@LoNCuK | Aşk Şiirleri | 0 | 02-11-09 15:38 |
| sevgim sensiz anlamsız..ben gibi..sensiz ben gibi.. | Firavun_ | Aşk Şiirleri | 2 | 08-09-09 16:57 |
| Sırbistan'da Boris Tadiç Zaferini İlan Etti 04/02/08 | SєnттoCαsт | Yurtdışı Olaylar | 0 | 04-02-08 08:09 |
| Hayatin Tadi Bunlarla Çikar süper arabalar | KємαLxxx | Tuning | 6 | 22-06-07 20:40 |