|
|
|
|||||||
| Yarışmalar Online Yarismalar ve Sitemizin En iyilerini Secmek için acele edin |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Eşleşmeler
1 essra-Grenhell2 chatlaak-Furstin3 Efsane-Pathfinder4 Katilstyle-DahiTurnuva bu hafta içerisinde eşler arasında karalaştırılan gün ve saatlerde oynanacaktır ![]() Belirtilen gün ve saatte Kararlaştıran yerde bulunmayan yarşmacı otamatikman mağlup sayılacaktır ![]() ![]() Yarışmacılar kzandıklarını gösteren logları bu sayfa altına ekleyebilirler ![]() ![]() Daha sonra kazananlar yarışmacılararasında tekrar kura cekılılecektır ![]() ![]() Hepinize başarılar ![]()
Sayfalar ben, kederim kalemim,hüznüm mürekkebim oldu Ne üzerime yazılar yazılabildi,ne de üzerimdekiler silindi Yazılamayan sayfalara kendimi yazmaya çalıştım satırlar dolusu yazamadım yazılamadım!MixX Bu kız izdivaç için ne kötü bir cariyedir baby'ciğe |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
hahah rakibim Efsane
![]() ne diyorsun dostum maçı nostaljide mi yapsak
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
hmm chatlak irtibata gec benle
![]()
"Gelişiniz ve gidişiniz kafi kararda sevimsiz bir iz Karda bırakılmış esrik adımlar gibi Sökük bir kefen gibi suretiniz ![]() "Çekip Gidesim Var Baloncuk'a ![]() Eski Nick = furstin - Yeni Nick = KatRe |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
eşleşmeler güzel olmuş, tüm eşlere başarılar (:
|
|
|
|
#5 |
|
Tavla bilen sadece 8 kişi mi :S
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
ben az bucuk öğrendım ama vazgectım katılmaktan
![]() herkese basarılar tekrardan(:
Sayfalar ben, kederim kalemim,hüznüm mürekkebim oldu Ne üzerime yazılar yazılabildi,ne de üzerimdekiler silindi Yazılamayan sayfalara kendimi yazmaya çalıştım satırlar dolusu yazamadım yazılamadım!MixX Bu kız izdivaç için ne kötü bir cariyedir baby'ciğe |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
umarım bunu beceririz
|
|
|
|
#8 |
|
oo güzelmiş
|
|
|
|
|
#9 |
|
tamamdır
oynarız
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Biz oynadık
![]() ![]()
"Gelişiniz ve gidişiniz kafi kararda sevimsiz bir iz Karda bırakılmış esrik adımlar gibi Sökük bir kefen gibi suretiniz ![]() "Çekip Gidesim Var Baloncuk'a ![]() Eski Nick = furstin - Yeni Nick = KatRe |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| eşleşmeleri, tavla, turnuvası |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| 1.Neyapak Tavla Turnuvası | B@LoNCuK | Yarışma Arşivi (Depo) | 33 | 16-06-09 11:09 |
| 1.Forumdayim Tavla Turnuvası Yarı Final Eşleşmeleri !!! | ℓємαgяυ | Yarışma Arşivi (Depo) | 9 | 21-09-07 16:15 |
| 1.Forumdayim Tavla Turnuvası 2.tur Eşleşmeleri !!! | ℓємαgяυ | Yarışma Arşivi (Depo) | 19 | 21-09-07 16:15 |
| 1.Forumdayim Tavla Turnuvası Eşleşmeleri !! | ℓємαgяυ | Yarışma Arşivi (Depo) | 25 | 21-09-07 16:15 |
| II.Forumdayim Fifa Turnuvası 3.Tur EşleşmeLeri | Bγ_Dαпgeг | Yarışma Arşivi (Depo) | 57 | 29-04-07 16:41 |