|
|
|
|||||||
| Siyaset Siyasi fikirlerinizi başkalarının haklarına zarar vermeden kullanınız, siyaset meydanında hakaret, eleştiri ve aşağılama yasaktır |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Erdoğan'dan "dansöz karikatür" yorumu
"Tayyip Erdoğan'ı kediye köpeğe benzettilklerinde bir şey söylemediniz" 10 Kasım 2010 Çarşamba, 12:02:16 ![]() Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, G-20 Zirvesi'ne katılmak üzere G Kore'ye hareketinden önce havalimanında gazetecilerin sorularını yanıtladı![]() Sabah çizeri Salih Memecan'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu dansöz şeklinde çizdiği kartikatürle iligili soruya çarpıcı bir yanıt verdi: "Onu bana değil karikatüristlere soracaksınız Tayyip Erdoğan'ı kediye, köpeğe benzettikleri zaman bir şey söylemediniz O zaman savunuyordunuz Karikatüristler bunları yapabilir diyordunuz Ben karikatüristlerin özgürlük sınırının ne olduğunu öğrenemedim Sizler bu dünyanın içindesiniz daha iyi bilirsiniz "HABERTÜRK |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
sanırım cümle aleme kapak olmuştur
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Hemde fazlasıyla olmuş gibime geliyo ama neyse
Millet Klavye Delikanlısı Olmuş Ahkam Kesiyo Geç kaLmışlığımın öfkesi Yaptığım her hatanın sebebi Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum Çıkar béni bu karanLıktan Yitip gidiyorum [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Türkiye Cumhuriyeti Başbakanını ne hallere sokarlar kimsenin gıkı çıkmaz karekteri bakımından bi gandi olan bi ecevit olan bilmem olan adamı dansöz yaparlar olay olur ama ikiside doru değil eleştiri insanı rencide etmemeli ayıptır
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| erdoğan, haklı, tayyip |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Erdoğan-doğan kavgasında kim haklı? | KuraLsız | Anketler | 2 | 18-09-08 13:20 |
| Tayyip Erdoğan döktürüyor | seckınnn | Diğer Videolar | 2 | 07-02-08 14:07 |
| Recep Tayyip Erdoğan | Hanim Aga | Biyografi | 6 | 30-12-07 12:26 |
| Recep Tayyip Erdoğan (1954 - .... ) | Sanchez | Biyografi | 1 | 04-05-07 16:19 |