|
|
|
|
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Millet Klavye Delikanlısı Olmuş Ahkam Kesiyo Geç kaLmışlığımın öfkesi Yaptığım her hatanın sebebi Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum Çıkar béni bu karanLıktan Yitip gidiyorum [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
baştan 6
cı sıradaki vardı bende ama kaybettim ![]() sondan 1 ve 3 süpermiş ama ![]()
|
|
|
|
#4 |
|
1 süpermis ama saglam gibi durmuyo
|
|
|
|
|
#5 |
|
cok güzeller insallah birdaha evlenirsem yeni esime alicam birtane
Bir deniz kabuğu , Bir martı soluğu Bir yakamoz buğusu gibi Yalın hasretim! Ağlatan bir şiir , Huzur veren bir melodi , Korkutan bir yalnızlık gibi YÜREĞİMDESİN!!! Sen hala içimdesin Sen hala bedenim desin Sen nelerdesin SENİ ÖZLEDİM!!! |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Teşekkürler yorumlarınız için ama bendeki tektaş kimsede yok
Millet Klavye Delikanlısı Olmuş Ahkam Kesiyo Geç kaLmışlığımın öfkesi Yaptığım her hatanın sebebi Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum Çıkar béni bu karanLıktan Yitip gidiyorum [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
baştan 13
sondan da 4 ye bayıldım
|
|
|
|
#8 |
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
}Bugün seninLe var ßu naz yüreğim yanar söner bedenim istimLacım Sen soLarsan öLürüm ßunu biL naz talibidir izdivacının Sabah şafak sökerken akLıma geLen aşkım sen FikirLerim ßaşımda hız içinde dönerken Kimse ßiLemez neLer oLur içimde Kimde diyemez kaptırma kendini daha erken Sevince gördü gözLerim,sevince ürperdim eLLerimde mutLuLuk aL güzel sahibim istemezdim aşık oLuyim ßi anda ama oLdu! Hayatıma ve geleceğime hoşgeLdin Sensiz uyanmak gißi ßi duygu yok artık! Ben çoktan kiLitLedim ßu konuyu artık ne sandın aşkım Sensiz geLeceğimi Hayal edemiyorum şu an herşeyi bOşverdim ßu öyLe ßi durum ki tüm hisLerim makyajsız ßu öyLe ßi durum ki ßedenim teLaşsız ßiLiyorum herşey çok güzeL oLucak evet ßırakın bu cocuk ßenim yanımda yaşLansın ! |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
çok pahalıdır bunlar gazoz kapagı tercih edilir
|
|
|